Обожаваоци Артемиде

1. Ти како хоћеш, а ја идем из овог "фан клуба"
    Сви ионако хоће само да ти се увуку у гаћице које и не носиш.
    А мислио сам да се разумемо, али ти стално хоћеш још...

2. Иди... Нико ти не брани. Али ми бар врати све оне лепезе које си покрао.

3. ljubomoran si jtu zato sto sam ja blizi njenom devichanstvu nego sto si ti ikad bio?neces uspeti da zagospodaris njenom nevinoscu, ja sam njen telohranitelj i otecu ti lepeze makar morao to da uradim i silom.

4. sevaste, niko nije blizu njenom devičanstvu, pa ni ti.
    ona je boginja, jelda?

5. Како сте сви бедни!
    А ти Арте посебно.
    А лепезе добити нећете!

6. ma nismo mi bedni, nego balavi, tihi. i napaljeni :)
    a arti posebno :)

7. Artemida, izvini mi se, ali me stra' da ću morat' da se iščlanim iz tvojega kluba. Razlog? Ne diram ja ništa posle Sevasta. 'Ajde što se ne zna od kojih sve on bolesti boluje, no će nekoliko njih ime dobit' po njemu.

Sevaste, evo ti je, dijeli je s drugima.

8. Пипања нема то смо разјаснили још на почетку, зар не. Дакле нит` сам ја Џена Џејмсон, нит` је важно ко је напаљен (а ко није?)... Фан клуб цицике моје :)

9. Prijem članova se prekida do daljnjeg, iz razloga što je dostigao kritičnu tačku od 25.782 člana.
    Sve ostale informacije nisu za širu javnost, a blagovrmeno će biti objavljene na sajtu naše zvezde. w.w.w.a.com

PR služba
    :)

10. Хахахаха пиар је озбиљан, нема шале...

11. ne kontam kak ti imas volke obozavaoce a ja sam dva :(

12. Па ја нисам нон стоп уракијана :)

13. pa zar ljudi ne vole pijane ljude......ja ipak mislim da je zbog lepote....moram se i ja mal ulepsati

14. Добродошао :)

15. bolje vas nasao...

16. jedva sam vas nasao... :)

17. Никад није касно да се љуби страсно :)

18. Posto nisam posvetio pesmu njenom Visocanstvu kada sam se uclanio, evo da sada nadoknadim dvema ako je moguce iskupiti se. ;)

Plava, misticna
    Duh koji ocarava
    Po nebu hoda

http://www.youtube.com/watch?v=ublFo1gRUDc

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.