Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Хахахахахахахаха!!! извињавам се, смејем се због аватара који је Сурови ставио - каизене промени му улогу! :)
:)
Интересантна ми је идеја са гилдама, ханзама, еснафима, клановима, савезима, и осталим могућим удруживањима. Чак имам и неке идејице везано за то. Можда би то додало мало такмичарског духа и блешења овде што би било баш озитивно :Д
П.С.
Дуго сам размишљао који аватар да узмем да одговара мојој улоГи (ко не зна, задужен сам за односе са јавношћу) и мислим да сам нашо правог говорника, зар не Каизене?
fenomenalno :)
Феноменална идеја за удруживање или феноменалан аватар или обе ствари?
za udruživanje :) mada možda je bolje uraditi fazon "prijatelja". Znam, znam sad ćete svi da skočite i viknete u glas "Fejsbuk" ali ovde bi i dalje bio akcenat na definicijama... npr, iznad "Novo" (dakle bolje pozicionirano) može da stoji "Novo" od prijatelja... itd... itd...
ali i avatar je prva liga :)
FACEBOOK!!!!
Moj avatar potpuno odgovara mojoj ulozi.
FACEBOOK!!! MYSPACE!!!!
Немој то да радиш... Пријатељи и непријатељи и те ствари су заиста бзвз. Довољно је да урадиш сандуче и писамца и евентулано "претплату" на наког члана и да ти стиже и санднуче када нешто ново каже тај члан.
Ај да урадимо ово са еснафима или сличним именима. То ће бити доста забавније. Изнећу план за то за неки дан ако можете да се стрпите. Биће речено и позитивно и негативно. Мислим да ми се јавља нешто интересантно.
aj
Sharky je nekada davno rekao kako bi bilo fino da mozesh vidjeti koje si pluseve i minuse dobio od zadnjeg logovanja...Bilo bi takodje fino da, kao shto je isto neko rekao, mozemo nekako obiljeziti definicije koje su nam se svidjele da ih ne moramo traziti...Pa da mozemo npr pronaci sve svoje komentare na definicije...Stao mi mozak za ostalo, nastavicu kasnije...
Da, bila bi fina opcija nesto kao show unread posts since last visit. Tako nesto.
da da biće biće i toga
МОжЕмо лИ НА ВукаЈлиЈИ да ИмАМо аниМИРаНе аВАтАРе?
(d:kitsch:p)
оћУ АниМИРаНЕ аВАТАре!!!!!!!!!!
оћУ АниМИРаНЕ аВАТАреееееееееееЕЕЕЕ!!!!!!!!!! :)
hahaha baš psiho
(kad bi bili animirani avatari, kaizen en_dotter i surovi bi imali lelujave crte lica) u prevodu, to bi bilo sjajno :D:D
САГЛАСАН САМ!!!