Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Било би добро да кад се уђе на одређену тему иста води на задњи пост, уместо да мора да се шалта до истог.
e nisi prvi koji je to predložio što znači da sam loše opravio :)
znači to što ti tražiš postoji, klikni na levi link (kolona poslednja poruka)
Ееее...Кретен сам...
Bilo bi super da kad hoću da pogledam nečije definicije pored dve postojeće opcije ( po popularnoszi i vremenu definisanja) postoji i mogućnost da ih pogledam uazbučene.
Alal vera za arhivu dole:)
Oko sokolovo :)
arhiva je super ( i ja da pohvalim, bio sam prisutan kad si je kačio onomad pre par dana, nešto sajt nije radio cirka minut dva zbog održavanja:):) )
nego, ćale, jel planiraš ti da praviš one kao widgete za druge sajtove, ili jednostavno neke bedževe tipa: "ja sam sa vukajlije" ili samo vukajlijin logo i tako to? da možemo po drugim forumima da stavimo u naš signature, ili po blogovima/drugim sajtovima da kačimo??
sećam se da si nešto pominjao to, al ništa još ne napravi :)
jao ja sam jako loš sa fotošop ali probaću nešto da naškrabam :)
koliko vas uopšte ima sajtove/blogove? ako vas ima barem 5 :), možda napravim one fore da ubacite mali javascript i da se vide vaše poslednje/najpopularnije definicije...
e a arhivu sam pravio zapravo za google da lakše indexira sajt, ali mi je drago da se i vama sviđa :)... malo vremenska zona zeza ali srediću i to...
Могу ја да пробам да направим лого, пошто радим у Фотошопу. :Д
Ehej hajde onda :)
(pobogu ne da mi se sviđa, oduševljen sam. arhiva je prva od stvari koje sam žarko želeo i dobio:)) sada mogu da budem gospodar vukajlijskog vremena i na miru posećujem zaboravljene periode!)
--
prikaži sve komentare na "moje(profilove)" definicije unutar profila.
--
E ljudi a šta mislite o tome da s vremena na vreme svako od nas da neku ozbiljniju definiciju.Tipa da stvarno definišemo neki pojam,precizno i profi.Ja recimo volim da s vremena na vreme pročitam takvu neku...Naravno da humoristične ostani u većini..
То зависи од члана до члана... Лично не волим такве дефиније али има неких које ми се свиђају.
Рискантно је то радити ако желиш популарност ;)
Ова последња Гвозденова је одлична, само нек настави овако и нема да брига за популарност.
Него, каизене, како би било да се направе подфоруми... да ли је то могуће? Има превише тема, мислим да би било уредније. :)
Da u pravu si. Mada ću i dalje zadržati ovu sa novim porukama na svim podforumima jer mislim da štedi klikove.
@surovi: u planu
@Gvozdenovic: i ja volim takve da pročitam.
pominjalo se već, ali tagovanje definicija? ili labeliranje, štagod. pa lepo na profilu može da se odabere šta hoćeš :)