Predlozi (kako podobriti vukajliju)

1. Било би добро да кад се уђе на одређену тему иста води на задњи пост, уместо да мора да се шалта до истог.

2. e nisi prvi koji je to predložio što znači da sam loše opravio :)

znači to što ti tražiš postoji, klikni na levi link (kolona poslednja poruka)

3. Ееее...Кретен сам...

4. Bilo bi super da kad hoću da pogledam nečije definicije pored dve postojeće opcije ( po popularnoszi i vremenu definisanja) postoji i mogućnost da ih pogledam uazbučene.

5. Alal vera za arhivu dole:)

6. arhiva je super ( i ja da pohvalim, bio sam prisutan kad si je kačio onomad pre par dana, nešto sajt nije radio cirka minut dva zbog održavanja:):) )

nego, ćale, jel planiraš ti da praviš one kao widgete za druge sajtove, ili jednostavno neke bedževe tipa: "ja sam sa vukajlije" ili samo vukajlijin logo i tako to? da možemo po drugim forumima da stavimo u naš signature, ili po blogovima/drugim sajtovima da kačimo??

sećam se da si nešto pominjao to, al ništa još ne napravi :)

7. jao ja sam jako loš sa fotošop ali probaću nešto da naškrabam :)

koliko vas uopšte ima sajtove/blogove? ako vas ima barem 5 :), možda napravim one fore da ubacite mali javascript i da se vide vaše poslednje/najpopularnije definicije...

8. e a arhivu sam pravio zapravo za google da lakše indexira sajt, ali mi je drago da se i vama sviđa :)... malo vremenska zona zeza ali srediću i to...

9. Могу ја да пробам да направим лого, пошто радим у Фотошопу. :Д

10. Ehej hajde onda :)

11. (pobogu ne da mi se sviđa, oduševljen sam. arhiva je prva od stvari koje sam žarko želeo i dobio:)) sada mogu da budem gospodar vukajlijskog vremena i na miru posećujem zaboravljene periode!)

12. --
    prikaži sve komentare na "moje(profilove)" definicije unutar profila.
    --

13. E ljudi a šta mislite o tome da s vremena na vreme svako od nas da neku ozbiljniju definiciju.Tipa da stvarno definišemo neki pojam,precizno i profi.Ja recimo volim da s vremena na vreme pročitam takvu neku...Naravno da humoristične ostani u većini..

14. То зависи од члана до члана... Лично не волим такве дефиније али има неких које ми се свиђају.
    Рискантно је то радити ако желиш популарност ;)

15. Ова последња Гвозденова је одлична, само нек настави овако и нема да брига за популарност.

Него, каизене, како би било да се направе подфоруми... да ли је то могуће? Има превише тема, мислим да би било уредније. :)

16. Da u pravu si. Mada ću i dalje zadržati ovu sa novim porukama na svim podforumima jer mislim da štedi klikove.

17. @Gvozdenovic: i ja volim takve da pročitam.

18. pominjalo se već, ali tagovanje definicija? ili labeliranje, štagod. pa lepo na profilu može da se odabere šta hoćeš :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.