Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
nije komplikovano, ali se jedino plašim da ako krenemo planski da brišemo nešto, ne budemo nesvesno isuviše surovi prema definicijama. znaš kad kreneš da sređuješ sto, pa bacaš razne papire. pa ti se svidi, pa pobacaš i nešto što bi ti možda nekada u nekom svemiru trebalo, pa ti posle žao.
--
al generalno i modovi sad da vide ovde, ja sam počeo od prve ikada definisane i polako ocenjujem sve i brišem teške slučajeve... za sada sam nekih 6-7 hiljda pregledao.
A šta vam se konkretno ne sviđa oko izgleda, boje?
meni se ne svidja ono sto stoji sa strane kao saobracajni znak,ali mi je okej sto su te teme tako bojom izdvojene,nemoj da se uvredis :)
ma daleko od toga da se vređam za te stvari, nisam dizajner pa me ne dotiče :) ... ok, znači ikonicu da promenim. a i boje :)
tj možda je najbolje i da nema ikonice već ako postoji boja...
meni baš obrnuto... da je samo ikonica bilo bi manje napadno, a opet bi bilo topovano...
--
druga stvar koju bih predložio je da kad odem na "autore" mogu da sortiram po broju definicija. ak' može negde da se zbudži to da ne remeti koncepciju ne bi bilo loše...
jbg surovi nisam te poslušao... :) Kako vam se sad čini?
A što se tiče broja definicija to polje mora da bude keširano tako da nije trivijalno pa da odmah ubacim, ali biće jednog dana :)
Meni mnogo bleda ova žuta...izgleda kao neka greška.
jaooooooj :)
a ova zelena? :)
Lepše je...lepše.Boljše.'Ajd bre još neko nek kaže nešto..?
e može ta zelena :)
pozdravljam sve promene!!! svaka čast, ćale!!! keep up good work!!!
:))))
fala fala :)
Ево, инспирисан постом са једне друге теме, реко`, било би добро кад би постојала недељна или месечна топ листа дефиниција, чисто ради буђења креативности у људи, и избегавања "Чак Норис" дилеја... Што их људи више хејтују, више ће се остављати ћорава посла.
Da, da to je u planu :)
e, možda sam već pominjao, al je verovatno zaboravljeno. Jel moguće uvesti opciju -> "pokaži sve neocenjene definicije", gde ću, jelte, dobiti sve koje nisam ocenio... trenutno mi ta opcija nije uopšte potrebna, ali kada u nekom trenutku dođem do stadijuma kada sam ocenio više od 90-95% stvari, biće mi do jaja to da koristim.
(ne mora da bude vidljiva, recimo nek stoji na profilu ta opcija...)
znam za to, i to je u planu... danas ili sutra ću otvoriti temu gde ću napisati sve što je u planu tako da znate šta sledi...
Kaizene, svaka ti chast na progresu. Mogu da ti kazhem da ti nick u potpunosti odgovara :)
Fala, trudim se da opravdam nick :)