Помоћ око избора факултета

1. laki, dobro došao na treći sprat.

2. Laki i Ratibor Trivunac je tako isto - prvo pop pa onda komunjara ololololo

3. Дакле, мислите да марксизам може много да да једној младој особи и употпуни социјални и етички живот у данашње време? Па тако сам и мислио, мислим, цео овај сајт одише тим духом, па реко да се уклопим и ја у то ....

4. Ja bih neki jezik, recimo engleski ili srpski.. čak bih i ruski upisala, ali mislim da od toga i nema neke vajde, ne bih da se zabijem u neku školu da se trudim da objasnim nešto deci koju to ne interesuje... od ovih perspektivnijih mi simpatičan poljoprivredni, ali ne znam nikoga ko je to studirao i kako ide.. ako neko ima, neka piše.

5. ne studiram ni filološki, ni poljoprivredni. al' bih ti svakako preporučila ovo drugo. naime, poljoprivredni & šumarski su svakako bolja opcija no sam biološki npr.

6. Kristina, netačno. I sama znaš.

7. Ima li neko da studira mašinsto i šta mislite o tom faksu uopšte?
    Da li to vrijedi upisivati?

8. Није лак факс. Није

9. Izaberite neki od nordijskih jezika pa naučite, zatim pogledajte sajtove koji nude posao u zemlji gde se govori taj jezik (uz obavezan engleski) i onda završite fakultet u skladu s tim. Ja bih tako uradio da sam 22 godine mlađi...

10. Ima li neko da studira mašinsto i šta mislite o tom faksu uopšte?
    Da li to vrijedi upisivati?

Машинство је од скоро поново јак факултет. Под тим не мисли да је претерано тежак, већ цењен, има доста нових смерова и доста је добро конципирана настава ако сам добро разумео људе који знају доста о свему том. Свакако препоруке за било који технички факултет.

11. албански кида, а и имаш загарантован добар посао

12. Pa ja kada bih svojoj kevi rekao da hoću studirati recimo Norveški udarila bi me krampom i poslala da kompam krompir narednih 20 godina.

Inače sam pauzirao dvije godine i sada bih trebao upisati faks pa imam dilema između recimo: mašinstva, šumarstva, poljoprivrede pa čak i građevine, pa ne znam ni sam šta ću. heh

13. Nisi dobro pročitao Vesli, NAUČIŠ norveški, pa studiraš ono što tamo nudi posao...

14. Pogrešno pročitah, nije to loše ovako na papiru ali u praksi kako već ide to ne znam, morao bih da se raspitam u svakom slučaju.

15. Ma šta slušaš kevu neće ona studirati već ti.

16. Има ли неког на драмском ?

17. Samo da kažem svima da se ne tripuju toliko oko težine fakulteta. Nije to toliki bauk nego niko ništa ne uči. Evo učitelj se ubijao od učenja (8SATI DNEVNO BOGTEMAZO) i isplivao je kao kvalitet. Tako da znate uči, uči, uči i samo uči i sve će doći na svoje mjesto.

18. Đole ne studira keva ali zato finansira, tako da...
    A to kao što si rekao, uopšte se ne tripujem oko težine toliko, uz trud i učenje sve može da se završi sasvim normalno.

19. Pa šta ako finansira, odužićeš joj se kad bude stara dovešćeš neku mladu da na njoj liječi živce.