Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
upisite etf...visoki napon...
odlican fakultet, vrhunski profesori, super posao...
ako volite da se silite sa makitom u rukama, stemate zidove i visite na merdevinama ceo zivot...
То стоји Јави. :) Али који други факултет им нуди могућност да се на вежбама прикључе на 220 волти и ако којим случајем преживе туже професора, катедру и све остале. И извуку паре? :Д
samo jaka izolacija na nogama....i mozu i na 4 kv
Што јес' јес' и радити са једном руком у џепу. Јер је јебено кад се коло затвори кроз тебе. :)
e to, ako ti druga ruka ne igra dzepni bilijar, kurva nadje put, nadje neki jebeni sraf u zidu i fljus...
стд::цоут << "Упишите нешто око компјутора, то је будућност.";
ретурн 0;
Ма јебеш све, макар нам је занимљиво док се бакћемо са глупостима.
Елем, знаш ли да је пре пар дана рукометна екипа ЕТФ-а добила ДИФ са 10 разлике. :)
И у осталим спортовима их редовно дељемо. :)
Јеботе шта нас је овде. Ђе с' Френки, крв му јебем. :)
Reme, mi smo dovlacili profesionalce da igraju....pozovemo neke kosarkase ili rukometase partizana, zvezde, nalozimo ih da ce biti picetine, i bre igraju za etf, dodju ko neki intelektualci bogati, njima to imponuje i oderemo svakog zivog...
Hahaha, pola naše odbojkaške ekipe su iz prve lige. Mada su i stvarno ETF-ovci, ali jebemmuleb, nekako mi i logično, muški smo fakultet, DIF je pozeraj. :D
Знам да су их и у НС добили пре пар недеља... Али не знам да ли си мислио на ове из БГ-а. Ево компајлирам мало и тако. :)
Ne treba vise upisivati fakultete. Situacija u drzavi je takva da samo kriminalci mogu nesto da steknu. Kriminal, droga, korupcija, oruzje, ubistva i nelegalne radnje su kljucne stvari za pokretanje sopstvenog (uspesnog) biznisa u Srbiji.
Navedite mi 10 ljudi koji su se zaposlili u struci nakon zavrsenog fakulteta, a da nisu bili u nekoj politickoj partiji koja im je isti taj posao obezbedila.
Је л рачунаш техничке факултете као факултете? Пошто од ових инжењера што познајем, само један није нашао посао одма, и то зато што је дипломирао на Косову кад је избило срање, али је тренутно запослен. Чак је и један узвртени погубљени батица из краја, етфовац, нашао некакав посао, не плаћају га богзнаколко, али ради. У струци.
Ја знам доста са Шумарског који су одма почели да раде. Не знам целих 10 јер не познајем 10 који су завршили, али од оних које знам да су завршили не знам ко не ради.
Колики просјек оцјена у средњој је потребан за упис на ЕТФ у Београду или Новом Саду? Да ли се тешко уписати на та два?
Вид овог моје је годиште а већ је одлучио. Па променићеш мишљење 15 пута до тад :)
Нећу никада! Ајде људи реците ми, па да ми је учити у овој средњој.
NE mora da znači da će da menja.
Ja u opcijama iam ETF,PMF i, u najgoroj varijanti, FON.
Колики просјек оцјена у средњој је потребан за упис на ЕТФ у Београду или Новом Саду? Да ли се тешко уписати на та два?
Па није ти само просек битан, из средње се вуче ваљда 40 поена на успех, пријемни је 60. Мојој генерацији (уписао 2010) у БГ-у требало седамдесетак поена за буџет. Значи није страшно, уз озбиљније спремање може лагано да се упише.
Хујо, немој ФОН, леба ти. Упиши ЕТФ и има да јебеш.