U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
А на пријемном,само математика и физика? Мислио сам да је немоуће се уписати.
Можеш да полажеш оба, а гледа се бољи резултат. Велика већина ради само математику.
Хвала ти Млатони за ове информације.
Ja se dvoumim izmedju prava i političkih nauka. Ima li ko iskustva sa prijemnim za ova dva fakulteta?
Шта ми неко може рећи о економском факултету у НС-у? Трећа сам година економске школе, смер пословни администратор, доста занимљиво. Занима ме неки маркетинг, нешто где се меша психологија и економија (више се мешају у менаџменту, ал' то ме не занима као маркетинг).
То је заправо суботички факултет, а не новосадски.... Пођапаће ти пара к'о луди (само за пренос испита у НС плаћаш богаоца, не мерем се сетити тачно колико, ал' знам кад ми је другар причао да је било пуно).... Јосифидис је до јаја лик по причи, ал' има и багре....
30.000 динара је премештај, како га већ зову. Него је л' има леба од тога? Не јебе нам држава нешто што се економије тиче, а ја не јебем страним језиком да идем одавде, а волим економију.
Мачко, 62.62 бода било прошле године за буџет. Додуше ја сам глатко упао са 63.07, лол. Али то је зато што сам дебил, и једва да сам спремао пријемни пар дана.
To na etefu? Na infostudu piše 79 za budžet.
Лупају. Било је можда 69, а након прозивке је пало на 62.62, никад на ЕТФ-у није било 79 за буџет. Максимум 70 може да буде.
A ja nosim bar 36 iz srednje. Milina :)
Ја сам носио 38.54 или тако нешто, само сам се много зајебавао након тога. Схвати пријемни озбиљније него што сам ја. :)
Које си годиште?
Јеботе,ја контам да пренесем око 33-34 бода. У коју сте ви школу ишли?
Претпрошле негде око 67 чини ми се. Пратио сам онај семафор до краја због друга, црта на листи се била спустила за неких петнаестак места само.
Шеста београдска гимназија.
95-o :)
Gimnazija, nije bitno koja:)
juhuuu
Има неко овде да студира математику и ако има, искуства, препоруке, било шта?
Ja ne studiram, ali znam par koji studiraju. Upisi to samo ako ti ide od ruke, ali bitno je i da te to ne plasi. Sve sto si ucio ucis ponovo, samo mnogo sire. Razumijes, bice dosta ponavljanja i sl. Potrudi se sto prije da zavrsisi. U Bosni imas siguran posao. :)
Двоумиш се због пријемног или због нечег другог?