Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
prebaci se na ETF, zivi zivot punim plucima.
Vidro tebi je lako, uvek možeš da se udaš za vlasnika Formule 1 ili Plejboja - mene više ni moja Maja ne gleda istim očima :)
@Рахметли бабо: Сад да ти набројим, има 10 породица које познајем, и код којих би могао смјештај да нађем у Београду, ал то није то..
50/50 за сад Географија/Менаџмент
bruce, jebeš to, želim da radim neki pos'o zbog kog neću mrzit' cijeli svijet svako jutro ;(
Ne bih da te razocaram, ali masa je tih geografa, a ni menderdzera ne manjka. Ako to volis, sibaj napred, ali ne znam bas kakva ti je perspektiva sa tim.
završio matematičko informatičku gimnaziju, umetnik po vokaciji i uspehu, a radim kao računovođa - meni nemoj pričati o usranom poslu do penzije... ali u mom selu od fakulteta ima samo jebena ekonomija...
А шта мислите за архитектуру, да ли се исплати уписивати тај факс, има ли тамо посла?
realno, u Srbiji nema posla ni za koga, ako imaš nekog na funkciji ili vlasnika firme da ti je rođal idi pa ga pitaj koga može da zaposli pa to završavaj - u svakom drugom slučaju traži inostranu stipendiju i pali...
Моји покушавају да ме наговоре ЕТФ да упишем, јер би највероватније стриц могао да ме убаци у фирму, а и добра је плата.
Има доста посла за инџењере, поготово електротехнике (пре свега енергетике и софтвераша), мехатронике и у последње време машинаца. Ово из личног искуства пишем, а за остале нисам сигуран, мислим да се уписује више архитеки него што су потребе у нашој држави, која пуца од изградње.
Poslušaj.
+1
a iskreno, ako stigneš da se baviš onim što voliš (umjetnošću, u tvom slučaju), možda to i nije tako loše, na kraju krajeva
samo, ja se bojim da neću imat' vremena
zato i radim taj posao, da ima od čega da se radi ono što se voli, a da porodica ne gladuje :)
Филипе ако на силу уписујеш немој ни уписивати.
Упиши оно што те занима а зајеби те трипове о будућем послу и плати.
Има још времена за одлуку, тек сам 2. година средње. :)
ajme, ja mislio sad upisuješ... za dve godine će sto stvari da se promene...
Шта нас ложиш који курац. Ја нисам знао шта ћу док нисам отишао на пријемни.
Брусе је ли се може ''лијепо'' живјети од те твоје умјетности!?
može bilo gde osim u Srbiji i Rusiji - za 14 godina dobio sam samo jedan honorar u iznosu od 50 evra i kupio ćeri cipele, obično mi plate put i smeštaj ili samo jedno od to dvoje, a sve ostalo sam platim
u Švajcarskoj je moj kum dobio 600 EDIT: franaka, pogrešna valuta, za performans od 45 minuta, a u Japanu su mu dali 850 maraka svojevremeno za tri performansa i sve troškove plaćene za dve nedelje...
Не ложим вас, него ме је занимало какво је сада стање у држави, тј. да ли би се лако могао запослити негде са завршеном архитектуром, јер ми је то тренутна жеља. :)