Помоћ око избора факултета

1. baš to sofist, svaka nauka se najbolje proučava ispred kafane. Ono ja kontam da je neki turizam do jaja, tima turistički vodič ili taki neki kurac. To ti je moja preporuka.

2. Него, зајебите ви то. Треба да правимо странку.
    Да ја будем председник и после да се прогласим за диктатора кад дођем на власт, а ви да ме подржите и будете моје оруђе у спровођењу мог апсолутизма. Може? Укинућемо демократију и ускратити право гласа плебсу.

3. ej bre ja ako ikada budem bio na vlasti ja ću dbidnem savetnik, do jaja plata, a ne mogu da te zatvore, jer jebi ga ti samo daješ savete, ovaj glavonja ne mora da ih prifati.

4. Alfa, ali koliko ti imaš specijalnih filoloških odeljenja...? Ne mnogo...

Па, да, али има их најмање пет, па само у малом Крагујевцу имамо једно, дакле и то што има може бити добро, јер то значи пет нових радних места.

Рем, смарачу, затрпао си ми пост :Р

5. @ Alfa - Trebalo bi ove godine, a ako ne uspem imam ja vremena...

@ Reme - Raspitao sam se i za to, tu prvo gulis minimum godina po majci Srbiji pa tek posle mozes preko grane...

@ Dzimi - Vama, modovima, nikad dosta vlasti?

6. @ Dzimi - Inace se slazem sa tobom, i ja sam protiv demokratije, masa ne moze da vlada...

7. Укинућемо демократију и ускратити право гласа плебсу.

Џими... не добијају се избори на гласању већ на бројању... А укини право гласа женама и имаш моју подршку. За узврат тражим своју земљу и паоре да је обрађују.

8. upisi ono sto te zanima,opet ti kazem

9. pa jebi ga, mora da se počne negde. Inače znam dosta vodiča koji nemaju više od tries godina. Sa te strane brate izdržiš nekih 6-7 godina po Srbiji i posle putuješ.

10. Е, али ја сам чула такође једну интересантну варијанту што се комбинације тих испита тиче. Наводно, направљена је могућност како би се студентима омогућио рад у просвети, да полажу одређене испите са којима ће имати могућност да предају и у школи. Ја не знам колико је ово тачно, али надам се да јесте.
    А није ми јасно, зашто овима који заврше тај смер није омогућено да раде у филолошким гинмазијама тј. смеровима специјално филолошких одељења, где постоји као предмет КЊИЖЕВНОСТ, значи одвојено од граматике.

Не знам стварно...

11. Помало знам чешки

Tu te čekam, 'tico! :))

Kako si? :))

12. Ja znam da imaju u Beogradu, Sremskim Karlovcima, Šapcu, Smederevu, Kraljevu i ti sad reče u Kragujevcu, ima možda još negde, ali ja ne znam...

13. @ En Dotter - 'Oces reci da je buducnost u oranju?

@ Rene - I sta kazu, kako je?

14. ХАхахаххааха знала сам да ћеш да провалиш :)))
    Онако, приморана да седим у кући по цео дан због неке болешчине, па пошто нисам имала баш много тога да радим, ја рекох ајде мало да се вратим у ову рупчагу да видим шта има ново. :)) Ти?
    Надам се да нећеш да ме банујеш :Р

15. Ja znam da imaju u Beogradu, Sremskim Karlovcima, Šapcu, Smederevu, Kraljevu i ti sad reče u Kragujevcu, ima možda još negde, ali ja ne znam...

Па ако има по овим мањим местима онда највероватније има и у Нишу, Новом Саду?
    Логично ми је некако :)

16. Nisam brate ulazio u neku diskusiju sa njima, mada deluju zadovoljno otkud znam.
    Ja upisujem ETF. Ne znam šta bih upisao kao alternativu.

17. А укини право гласа женама и имаш моју подршку.

Укинућемо правоо гласа женама, наравно, али тек након што искористимо гласове милфача, које се ложе на мене и оне ће за мене гласати.

За узврат тражим своју земљу и паоре да је обрађују.

Добијеш цело Потисје и прсате паорке за обраду.

18. Nema bana za tebe. Dobrodošla nazad. :)

Al' da učiš, znaš! :))

Edit: koliko je u ovoj temi priča ukršteno...

19. @ Rem - Istoriju umetnosti? Cuo sam da se to trazi...

20. joj jes da volim da pišem, al nemoj meni te istorije umetnosti i to ne volim da bubam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.