Prijava

Sta su sve, koji moj, zenski poslovi? I sta bi muskarci trebalo da rade od tih poslova, a sta ne? Sta bi trebalo da znaju od tih poslova, a ne nuzno i da rade? U kom dobu bi trebalo da ih rade i u kojim situacijama?

Sve na ovu temu me interesuje.

Zasto? Pa recimo da su me poceli ubedjivati da sam zena zato sto pijem kafu i kuvam je sam sebi (????). Al' ajd' vazi...

Ne bi trebalo da budu striperi. Šipka je rezervisana za žene. :)

Kada muškarci to rade, izgleda jako gej. :)

Treba sve da znaju, a ne nužno sve i da rade. :P

Pa treba da znaju da kuvaju. Čak, tvrdim da muškarci bolje kuvaju, sa više ljubavi. Kolaše ipak ne treba da prave. Treba da znaju da opeglaju sebi majicu i uključe mašinu, jer desiće se nekad da ti žena neće biti kući, pa čisto da ne ideš izgužvan i prljav. Da znaju da usisaju, operu suđe. U suštini, samo ti nauči sve da radiš. Šta te briga da li će neko reći da je to gej. Bar nećeš biti nesposoban, ako si već neobavešten :)

Znam da kuvam, znam da perem sudove (nije kao da bilo kome treba neka diploma za to), znam da operem sebi stvari, opeglam ako treba, znam da zasijem nesto ako se rasije ili malo pocepa... Znam da usisam, prebrisem sta je moje da brinem da ne bude prljavo...

A znam i da igram fudbal, basket, odbojku, da prenosim ormane, krevete, popravljam bicikle, racunare, sporete, bojlere, slavine, menjam sijalice, mesam malter i beton, guram kolica, nahranim zivotinje na selu, napravim im da jedu, znam da kopam, berem tresnje (iako ne volim pipave poslove), pravim jednostavnije sajtove, odrzavam sisteme, rad u platnom prometu..

Jesam zena?

Жене су оперисане од кувања. И од фризераја.
Зато је спорт за жене, много атрактивније играју него мушкарци.

Pretpostavljam da ne nudiš nijenu od nabrojanih usluga, već se samo kurčiš :)) (vic)

Nisi žena. Em, što te znam, pa mogu javno da potvrdim da si muško, em što je sve što si nabrojao normalno da muškarac zna da radi. Mislim, ako iole oseća potrebu da bude nezavisan.

Pa mom cimeru, recimo, keva dolazi iz drugog grada da mu spremi sobu. A taj isti cimer mene proziva da sam ja zena ako sebi kuvam kafu, jer je pijem (sto sam vec i rekao).

Za njega je ponizenje da radi bilo koji od "zenskih poslova", a mnogi ga i podrzavaju, pa cisto da vidim da li sam ja lud ili sta...

Pa njegova keva je retard jer je odgojila još većeg retarda, koji će, kad ona ne bude mogla da dođe i sredi mu stan, živeti u svinjcu, jesi fekalije i umreti u sopstvenom smeću.
nego, ti se preseli kod Sosa, taman ćemo biti komšije. Pa da me zoveš na tu kafu, koju sam kuvaš.

neobavesten
pre 12 minuta
Znam da kuvam, znam da perem sudove (nije kao da bilo kome treba neka diploma za to), znam da operem sebi stvari, opeglam ako treba, znam da zasijem nesto ako se rasije ili malo pocepa... Znam da usisam, prebrisem sta je moje da brinem da ne bude prljavo...

Ako ovo nije gej,ja ne znam šta jeste :D

Džimi, ne lagi. Garantujem da i ti znaš da radiš sve ovo što je neobavešteni nabrojao :)

@strujar - :D

@katija - aj pvt :)

Не знам од тога да играм одбојку. И ово са сајтовима. :))

Џими
pre minut
Не знам од тога да играм одбојку. И ово са сајтовима. :))

I Džimi je gej hahahahhaa

Pa šta mlatiš ondak :)
Znala sam da znaš sve to. I to je pohvalno. Blago onoj za koju si oženjen, k'o što reče neki dan.

Aj to, nego plus ima i močugu. :)

Gamby, to ćemo izdvojiti kao primarna karakterna osobina :)

Aj to, nego plus ima i močugu. :)

Реално, то је пресудно. :) Све остало не би вредело да нема тога.

Znači ženski poslovi su oni poslovi koji se obavljaju sa močugom.Ako sam dobro shvatio.

Neobavešteni sve to zna da radi?!

Ja mislim da je ovo idealan trenutak da upoznam tog čoveka!