Prilagodimo knjige polici
  • GM

Брже се прочитају.

• celt

hahaha.... joj koji kreten :)
    zar mu nije bar bilo lakse da stavi sire police jebo mu sve... pa makar samo nalupao knjige, mozda bi neko neku i listao uz kafu

• celt

ej... uzmi ovaj clanak ako mozes nekako linkuj na b92 ili tako neki forum. ovo je bas fina pricica, iskreno :)

• celt

a daj... ja nisam ni pogledao link :)
    mislio ti si slikao :)

• Hipnos

Ово је ужасно. Мада, не изненађује ме толико.

• Ž

Сељачка посла! Забрињавајуће. Крајње.

• banic

Možda je čoveku samo nestalo sredtava za ogrev, pa je našao kompromisno rešenje. Sad ima i knjige, a i prezimio je hladnu zimu.

Nemo ste na kraj srca.

• Триша

Вероватно је имао лоша искуства са лектиром па се свети над књигама.

• Стеван

Сазнао сам који је кафић у питању. Сад ми само требају демонстрације у граду.

• Jericho

Napisi slobodno koji je kafic, da znam da se ne zajebem da odem. Da sam video raspolucenog Bukovskog, ili Isidoru Bjelicu, pa mi bi se to cinilo i logicnim da se smece reciklira. A ovo je za svaku osudu. Pri tom napominjem da ne volim Dzojsa :)

• tasmanijski djavo

Da sam video raspolucenog Bukovskog, ili Isidoru Bjelicu, pa mi bi se to cinilo i logicnim da se smece reciklira.

Ovim si pokazao da nisi ništa bolji od dotičnog.

• Culle.haha

ahahha.Kakav idiot. Neverovatno. 'Ajde kapiram to knjige na polici kao ukras toga ima i ono prihvatljivo mi je. Ali da skrati knjige. Preterano je.

• Jericho

Ovim si pokazao da nisi ništa bolji od dotičnog.

Molim tumacenje ovoga. Ja sam rekao da bi mi se i "cinilo i logicnim", ne da bih to i uradio. A iako u tom slucaju ne bi bila naneta nikakva steta, principijelno sam protiv ovoga, jer bi se onda pokrenulo pitanje kriterijuma - gde je donja granica kvaliteta knjige koja se moze unistiti. Jednom prekrsen princip se tesko moze vratiti u stare okvire.

• tasmanijski djavo

rekao si da bi ti se činilo i logičnim da se smeće reciklira. stavljam akcenat na SMEĆE, dakle, tebi su knjige bukovskog i bjelice smeće, onom kafedžiji su sve knjige smeće.
    znači, da su knjige pisaca koje ti ne voliš raspolućene ti bi mu aplaudirao, jel?

• Mr. Moon

Bilo bi logično da si video raspolućenog Bukovskog? Kako bi to bilo logično, 'ajde mi objasni, molim te.

• Џими

Буковски смеће? Буковски је уметник. То што га сад многа жгадија чита и цитира не значи да је смеће.

Баш ћу свашта да прочитам на овој Вуки...

За Бјелицу не знам, нисам читао.

• Jericho

@tasmanijski djavo - procitaj ponovo moj prethodni post koji govori o principu.

@Mr. Moon, @ Dzimi - procitao sam par najpoznatijih knjiga Bukovskog, i osim neke potpuno isprazne tres filozofije:

pijem viski - jebem svaku koja me 'oce - ja sam osobenjak i toliko sam autentican da je to jebeno neverovatno,

uz svu dobru volju i pazljivo citanje, ne nadjoh ama bas nikakvu umetnicku vrednost!

• Mr. Moon

Pa, dobro... Ako nisi video dalje od toga, onda si u pravu.

• DylanDog

Za Bjelicu ne mogu da sudim jer nisam imao priliku da čitam dela dotične (ne verujem ni da ću je ikad čitati) a samo stavljanje BukoOvkog u rečenicu sa Bjelicom (u bilo kakvom kontekstu) je nepotrebno...

A ovaj baja iz kafića je dokazao koliko plitak i glup čovek može da bude...

Vidim da diskusija ide u pravcu koga bi "sekli" pa evo ja predlažem dela cenjenog Dobrice Ćosića...Nije šteta

• tasmanijski djavo

Na kraju krajeva to su samo knjige od 200 dinara, a ne priča za koju su neki žrtvovali svoje godine kako bi nama ispunili naše često monotone živote. Mile Kekin je očito bio u pravu... Više ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava...

Obratite pažnju!
    imajte u vidu da je neko utrošio vreme pišući nešto, a kome se ne sviđa ne mora da čita, jasna stvar.

Vidim da diskusija ide u pravcu koga bi "sekli" pa evo ja predlažem dela cenjenog Dobrice Ćosića...Nije šteta

strašno!