Šta sve možeš sa coca-colom.

1. stavis mentos u usta pacovu i odmah ga nalijes koka kolom, zacepis mu usta selotejpom i cekas reakciju.

2. Da je prospes i nastavis da pijes pepsi!

3. Da ubaciš paradajz unutra. Onako, bez poente.

4. Da je pijes sa vodkom i da ti se smuci.

5. Да је игноришеш целог живота.

6. Da je piješ sa rumom, i da ti bude sasvim kul.

7. moze i da se pomesa sa Vinjauom i onda je jos bolja, ali ipak preferiram vinjau sam..

8. A sjajna je kad treba za neke kolače da popariš mlevene orahe, a nemaš vremena..samo naspeš trnuku kole, izmešaš, i to je to.

9. mozes da je jedes uz rostilj kad nisi raspolozen za <3 PIVO <3

10. Ne, to je greh. :)
    Možda bi mogao i da pomešaš sa vinom kao bambus, ali i to je greh.

11. sto je greh? :)

moze da se dobije nagrada u nagradnoj igri

12. Kontam da bi u Francuskoj dobio frakturu lobanje od batina ako bi im tako opoganio vino...recimo zato. :D

13. ma ne vinoooo, nego vinjau ili ti rubinov vinjak :D

14. A to..to nije greh, greh je piti kolu umesto piva, a sa vinjakom je zločin protiv želuca, ali dobro sad, svako bira kako će da pokvari svoj stomak. :)

15. hahahha....

Zato retko konzumiram vinjak, ali bez piva i cole zivot gubi smisao..

16. Za pivo smo se razumeli, ali ipak...kola... :)

17. ja sam ovisnik od kole...
    Jednom kad sam otisao na selo par dana i nisam pio kolu ni pivo, samo vodu i rakiju, poceo sam da se nerviram, i tek nakon nedelju dana kad sam uzeo gutljaj kole sam se smirio... to mi je bio najsladji gutljaj...

18. E za ovo prvi put čujem... Nego, si pročitao možda neki od prethodnih postova baš na ovoj temi, kako je moj drug završio sa zelenim zubima od te đavolje rabote? Mislite o tome... :)

19. dobro ne pijem 2l dnevno, ali moram na svaka 2,3 dana bar po jednu casu :D

20. Meni i dalje nije jasno kako te rakija nije smirivala, ali dobro..ako je zbog nagradne igre, sve ti je oprošteno! :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.