Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Stakwena je dobiwa po repu koga nema pa joj je žavo :)
uzmes cevcicu, stavis u koka kolu pa je stavis u usta i snazno duvas.
da bacis u smeče
Mogu da je dam zetu. On tačno zna šta će s njom.
Да исперем уста од ракије.
Ispraznes je u lavabo i das psu da se igra. :)
Da je popijes...
Da uživaš dok je piješ i ne znaš za "dosta"! :)
da se pitas-"na sta ja pare bacam"
moš staviti kad je ladna u ćega de se malo oladiš!
da je stavis u zamrzivac da ti se sto pre ohladi a u medjuvremenu zaboravis da si je stavio pa kad se setis onda mozes samo da je gledas i da places. Desilo mi se par puta.
Можеш да је проспеш у ве це шољи.
Mož' das' tučeš sa staklenom flašicom coca-cole
А можеш и да тучеш.
Mož' da opereš fleke od krvi.
Можеш да упропастиш јетру.
:)
taj rad... :D
ali moze i ovo...
Za te znam iz iskustva, a nisam ni procitao sta ste sve pisali.... mrsko mi..... :)
Moze i da privremeno oslepi nekoga, da deluje kao lepak za papir (prospe se na ravnu povrsinu, sacekas da se osusi i lepis)...
moze da pravi velike fleke na zidovima, za cije ciscenje ces morati debelo da se portudis.... Takodje, iz iskustva... :D
Da li ti je jetra sad ok? Definitivno je vise ne pijem.
Da ocistis kamenac. Stvara kamen u bubregu. (iskustvo moje zene)
Da otpušiš odvode bolje nego sa Mr. Musculo gelom.