Prijava

Паде ми сад случајно на памет један предлог за који стваро мислим да је добар!

Пазите овако, свака дефиниција заслужује да стоји на оној листи најновијих неко време. Е сад, неке дефиниције остану ту и преко пола сата, па чак и сат времена, али неке оду на другу страну већ после пар минута (ја забележио да је једна отишла на другу за 6 минута).

Било би лепо да се направи све тако да кад напишеш дефиницију, она оде на насловну страну тек када дође ред на њу и да постоји обавезан размак између две дефиниције. Тај размак би, по мојој процени, најбољи вио 6 минута. То би омогућило свакој дефиницији да након што буде написана остане 60 минута на првој страни нових дефиниција и да уједно сакупи већи број гласова (и плусева и минусева). Тако би било далеко теже да се нека дефиниција услед "густог саобраћаја" изгура на другу страну после 10ак минута.

Дакле, напишеш дефиницију и она буде постављена на насловну страну тек пошто дође њен ред. А ако нико није ставио дефиницију у том року, она одма иде на прву страну.

Није лоше, а?

jest a sta ces sa onim definicijama koje treba da čekaju red pa umesto u 12 na red dodju u 3 ujutro, ili pak u nekim periodima ne bude napisano vise od 10 definicija na sat pa onde te definicije treba da stoje duže od sat vremena?

Не. Ова метода би омогућавала да свака дефиниција буде на првој страни сат времена. То значи да би дневно тако прошло 240 дефинија, што је отприлике просек сад. Овако би само биле лепо распоређене.

:) , nisam pojma imao da je to prosek! A šta ćeš kad prosek bude 120 ili 360 def na dan?

Mislis da je posteno da necija defka bude objavljena umesto u 12 tek u 3 ujutro jer ocigledna je razlika u broju prisutnih na sajtu?

Разлика постоји, али никад не би била толика. Да доспе на насловну требало би максимум сат времена, ако не и мање. Уосталом, људи би размишљали мало више пре него што напишу нешто. :)

Peki, dnevno izađe preko 300 definicija, možda i 350. 100-ak se obriše.

Ово ти је архива за јун месец, погледај просек.

http://vukajlija.com/arhiva/pregled/2010-06

Наравно да подразумевам да бришете све и свашта. У случају да се обрише дефиниција, на врх излази прва која је на чекању.

Ja mislim da je bas ok ovako kao sto stvari trenutno stoje obzirom da je vreme stajanja defke na mini wall-u obrnuto proprcionalno broju potencijalnih posmatrača u datom trenutku! :)

a kako bi bilo da se napravi da kad neko napise definiciju, da mu prvo ovaj vukajlija procita to, pa da pita na kraju, jel si siguran da hoces ovo da postavis...

sto se tice ovog predloga, protiv, al ne kao gambi samo zato sto nisam ja predlozio, nego zato sto ovo nece da resi problem o kome pricas.

Келте, ја сам већ реко да је твој предлог најбољи и реко сам ти да отвориш тему, ал' ти нећеш :)

Гад демет Келте, мислио сам на овај предлог...

http://vukajlija.com/forum/teme/10692?strana=2#post_525281

hahahahaha :D
odo u kafanu dedem.

ma sve je to lepo, ljudi nego znate li vi da je tek 150i ili tu negde autor bila prva žena na Vukajliji, i to jedino kao se neko nije zajebavao...ladno je trebalo dve nedelje da prođe da bi se neka žena registrovala :)

btw protiv predloga ovog, za Celtov onaj predlog sam Za

Ne znam da li ove predloge pisete tek onako da biste nesto napisali ili stvarno ovo mislite.Ja mislim da je ovo prvo....

I da, protiv.