Prijava

Предлажем да се када притиснеш дугме "За брисање" појави прозор, поље, штагод, где можеш да изабереш у коју "гробљанску" категорију спада дефиниција, као и додатне информације.
Рецимо, обележиш дефиницију као плагијат, и онда у простор за додатне информације упишеш линк оригинала, и слично.
Тако би модератори лакше одвојили дефиниције које заиста треба обрисати, од оних тако обележених чисто из неке одмазде, сујете и сличних глупости.

Допада ми се ово.

Mislim da je ovo što imamo sasvim dovoljno.

nije ovo za nas, nego za clanove. da njihova funkcija "obrisi" ima ovo.

dobar predlog, ne znam koliko komplikovan za izvesti.

Slažem se sa Korleoneom.

Мислио сам да чланови тако обележавају.

Или, да се модераторима омогући да виде "предлоге за брисање" само од оних чланова чије предлоге цене, односно да могу да елиминишу предлоге оних који ту опцију злоупотребљавају.

Видиш, занимљива идеја.
Организује се неко од 10-50 Веће Вукајлијаша (ВВ, баш добро звучи) који редовно долазе на сајт, доказали су се и знају објективно да процене дефиницију, и само они имају функцију "за брисање" (овако проширену).

moze moze, i jos da se daju plusevi na to, mislim moderatori da mogu da daju plus ili minus na nas predlog za brisanje...brisanje je postala umetnost :)

I jos jednom........preterujete..

Meni se dopada ovaj.

Mnogo je losih definicija, verujem da modovi ne mogu sve da stignu. Mislim da se ovim ne bi moderatorske ovlasti prenele na obicne clanove, jer bi na kraju ipak moderator donosio odluku da li da definiciju ili poster zaista obrise.

Ionako mnogi u komentarima pišu ,,OVo je plagijat." ili nekvalitetno, odvratno (degutantno) i sl...

Zašto ne pojednostaviti to?

Ја сам против овога предлога генерално, али бих поред опције за брисање ставио и опцију плагијат. Чланови имају опцију гласања, што показује да ли је дефиниција квалитетна или не из њиховог погледа, а модови то могу да провере у сваком тренутку.

Такође, мислим да је довољно и додавање опције "плагијат", и евентуално неко поље за уписивање линка оригинала.

Ja sam isto o ovome mislio. Slažem se. Trebaju i neki jaci autori koji nisu moderatori da dobiju neke opciju u cilju podizanja kvaliteta definicija i samog sajta.

Такође, мислим да је довољно и додавање опције "плагијат", и евентуално неко поље за уписивање линка оригинала.

Delim tvoje misljenje.

Ja još uvijek sumnjam da moderatori obraćaju pažnju na dugme "za brisanje", tako da ne vjerujem da će ovo pomoći, iako je, kao ideja, super.

Mislim na ovo dugme "plagijat", ali sa linkom, tako da se dugme neće moći zloupotrebljavati (ako nema linka, nema vajde), a članovi na sebe neće navlačiti mržnju, ilit hejt, jelte.

A što se tiče tehničke strane ovog prijedloga, tj. njegove izvodljivosti - e o tome nemam pojma, znaju drugi valjda kako će se to moderatorima "prikazivati".