Sta biste voleli da vam se svira na sahrani?

1. Више волим да ја свирам другима него они мени, па нека буде тако и за ову прилику. Биће то нека тешка импровизација, већ видим.

2. Definitivno, Pero Defformero - Došli smo do kraja puta

3. To, JTU, ali mislim da bi Vendi bolje uradila pos'o :)))

4. Ostavio sam greshkom pre par dana post na ovom topicu. Ne znam ni sam kako. Svejedno, ako je vec trebalo da ostavim neshto, odluchio sam se za Squander od Skunk Anansie zbog teksta:

Why take everything you see?
    You'll have nothing left to squander
    If you keep pushing me away
    You'll have no one left to love

http://www.youtube.com/watch?v=nL9L9OH8RUc

Iako sam bil u dilemi i za ovaj tekst:

SURVIVED, TONIGHT
    I MAY BE GOING DOWN
    COS EVERYTHING GOES ROUND TOO
    TIGHT, TONIGHT
    AND AS YOU WATCH ME CRAWL
    YOU STAND FOR MORE

AND YOUR PANIC STRICKEN
    BLOOD WILL THICKEN UP, TONIGHT

COS I DON'T WANT YOU
    TO FORGIVE ME
    YOU'LL FOLLOW ME DOWN
    YOU'LL FOLLOW ME DOWN
    YOU'LL FOLLOW ME DOWN

5. Voleo bih da mi na sahrani svira melodija koja će biti napisana kroz jedno iljadu godina.

6. Ja bih volela da me iznenade :P

7. Ја бих волео да ми се на сахрани свира курцу. Уз пиво и грицкалице. Опуштена веријанта. Да се прича о ЕКВ-у... О Косову...

8. Волео би да ми Точак свира инструментал верзију "Блуз у парку".

9. Ја бих волео да ми се на сахрани свира курцу. Уз пиво и грицкалице. Опуштена веријанта. Да се прича о ЕКВ-у... О Косову...

Ja majki stalno govorim, sad još malo kad mi bude sahrana da zovnu neki bend da mi svira, ali ona mi nikad ne da da dovršim, nego počne da hvata čvrste predmete po kući i upućuje ih prema meni velikom brzinom, zašto, ne znam, ali upravo sam ovako nešto htio da joj kažem...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.