Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Savo Konj? :)
Није. :) Надимак је везан за Савино презиме и његову способност да бива балван.
Дрво?
Није. А јебига, ово ако не знате тешко ћете убости... Игра речи је у питању, значи његово презиме и чести непрецизни ударци према противничком голу. Не знам како другачије да помогнем.
Jel taj nadimak ima veze sa tom reči balvan? (prevedeno na engleski naravno)
Јок бре, то сам рекао у жељи да дочарам његову неефикасност. :) Овај мој пост изнад ти је прецизнија помоћ.
Missosevic :)
SavoMilo shewood
Довољно близу, признаје се. :) А био је Savo Miss-a-lott-evich. То сам прочитао у неком старом ЦКМ-у, био прилог о Астон Вили. :)
ahahahaha...koji su kraljevi ovi Englezi :)
Ovako:
Preki Radosavljević ?
Онај Бошковић што је играо у Звезди је отиш'о у Америке... Је л' он?
Da nije Anto Drobnjak
Анто Дробњак! Где се њега сети? Какав је то био играч!
Да није Будимир Вујачић?
On mi prvi pao napamet. On i Damir Čakar su mi nešto ostali u sećanju :)
Nijedan od navedenih...
Ovaj nikad nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu
A ja se ponadao da je stiglo novo pitanje...
ahahahaha, Dube...
Ovaj lik je nosio destku, zbog raznoraznih peripetija nikad nije igrao za reprezentaciju niti za nekog od velike četvorke, ali je postao prava zvezda preko bare...
ajd ako niko baš ne zna...sledeći moj post je neki idiotski hint
Branko Bošković, da nije?
Nije Branko Bošković, ovaj je igrao između 68.-87. godine...
Pošto ne možete ni do sutra da ga pogodite...
Ime mu je isto kao i Šutanovcu, a preziva se isto ko naš rukometni selektor.