Спортски квиз

1. A jebi se sijalice, i ti i tvoja enciklopedija više :P

2. A jebi se sijalice, i ti i tvoja enciklopedija više :P

Nije to iz enciklopedije, to nemam pojma kako sam saznao ali nije sigurno odatle :)

3. Није Милвол.

Posto znam odgovor reci cu samo da je taj klub premijerligas

Ау који си Омер. :) Ако хоћеш погоди, ако не онда ајмо даље.

4. Ajde, dosta sam vam pomogao ljudi, odgovorite, ima samo 20 premijerligasa :)

5. A daj, sad da pogađam 20 klubova, dobro 19, nije Kardif, garant. Nisu ovi Mančesterski blizanci... Vest Hem su napravili poslije Milvola, a jebote koji su sad?
    Londonski tim?

6. Није из Лондона. Сети се садашњих дресова ова два тима и ето ти помоћи.

7. Jebeni Sanderlend. Da nisi spomenuo Sautemton, rekao bih Sanderlend na početku.

8. Sećam se da je neki voditelj pričao o tome da je nekada Atletiko nosio plavo-bele dresove... Niko mi sa tom bojom dresova ne pada na pamet osim Blekburna, da nisu oni možda?

EDIT: Moguće da je Aca Stojanović pošto on priča o svemu, samo ne o fudbalu...

9. Тако је, Блекбурн је тачан одговор. Атлетико је чак и задржао плаве шорцеве. Терај даље Игнатиус.

10. Kako je ovo bilo dobro pitanje, svaka čast.

11. Nek cepa neko drugi - nemam ništa spremno, osim nekih gluposti.

12. Koji jos klub pored Njukasla igra na Sent Dzejms Parku?

13. Pa Njukastl je poznat po tome što imaju samo jedan tim. Neam pojma.

14. Ima jedna mala caka u ovom pitanju, ali Njukasl nije jedini klub koji igra na Sent Dzejms Parku :)

15. Да није неки рагби клуб? Рецимо Рагби Клуб Њукасл?

16. Možda im se druga ekipa zove drugačije, kao PFC i Teleoptik?

17. Nije, fudbalski je klub a i nemaju drugu ekipu. Pomoc, u jos jednom gradu se nalazi istoimeni stadion :)

18. Онда није ни ЖФК Њукасл. :Д Утера нам га са овим другим стадионом поштено... Да није МК Донс или тако нека сиротиња?

19. Jel to FK ljudi sa posebnim potrebama Njukastl?

20. Je sirotinja, treceligasi :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.