Pošto je Brazil osvojio, recimo Robinjo, a golovi... hmm... 5?
Diego Forlan?
Ignatius zamalo... Pogodio si igrača, al' golove ne...
6?
Tačno, nastavi...
Da li misliš na prvenstva, kupove, sve? Recimo 8 titula.
6
Sve, sve...
Pa imaš odgovore.
Ma, htedoh da vas pustim da još malo „lupetate“... Što se tiče titula - mnogo više.
E jebi ga, u Engleskoj ima pun kurac kupova. Recimo da je u Portugalu osvojio 7 titula, u Čelziju 6 i u Realu jednu. 14?
Još malo i tu si...
Porto 4, Real 5, Čelsi 4
A nije fazon, sad sam pogledao, zabrojao sam se u Portugalu, a i kao što sam rekao, pun kurac kupova u Engleskoj.
Baš Realu ne treba da dodaš, ako si imalo pratio fudbal skoro, jer je to najsvježije. Kad je Karvaljo prešao i šta je Real osvojio od tada?
Znam zajebao sam se, pa sam obrisao... :)
Sezona je završena tako da se, po logici stvari, računa i titula sa Realom (Copa del Rey).
I ko je dao tacan odgovor?
Bezidejan sam, hajde ti. :D EDIT: Vidi ga ovaj, izbrisao post, ispadam sizofrenik.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Pošto je Brazil osvojio, recimo Robinjo, a golovi... hmm... 5?
Diego Forlan?
Ignatius zamalo... Pogodio si igrača, al' golove ne...
6?
Tačno, nastavi...
Da li misliš na prvenstva, kupove, sve?
Recimo 8 titula.
6
Sve, sve...
Pa imaš odgovore.
Ma, htedoh da vas pustim da još malo „lupetate“... Što se tiče titula - mnogo više.
E jebi ga, u Engleskoj ima pun kurac kupova.
Recimo da je u Portugalu osvojio 7 titula, u Čelziju 6 i u Realu jednu.
14?
Još malo i tu si...
Porto 4, Real 5, Čelsi 4
A nije fazon, sad sam pogledao, zabrojao sam se u Portugalu, a i kao što sam rekao, pun kurac kupova u Engleskoj.
Baš Realu ne treba da dodaš, ako si imalo pratio fudbal skoro, jer je to najsvježije. Kad je Karvaljo prešao i šta je Real osvojio od tada?
Znam zajebao sam se, pa sam obrisao... :)
Sezona je završena tako da se, po logici stvari, računa i titula sa Realom (Copa del Rey).
I ko je dao tacan odgovor?
Bezidejan sam, hajde ti. :D
EDIT: Vidi ga ovaj, izbrisao post, ispadam sizofrenik.