Спортски квиз

1. Играо одбојку на песку па се повредио?

2. Karo neku kurvu, pa mu ga ova sjebala? De znam šta bi mogo da radi.

3. Pokušao je makazice na treningu. Nek' pita ko stigne...

4. Nikad mi to ne bi palo na pamet.

5. Браво.

На првој слици је невен, а на другој лого адвентискичке цркве, односно:

Један од „надимака“ који се у на овим просторима употребљава за Адвентисте јесте колоквијални термин с често негативним конотацијама - „суботари“. Назив је настао на темељу адвентистичког светковања Суботе и користи се само у говорном жаргону.

Изволи.

6. Pa bilo je lako zbog subotara, djavola bih cvet pogodio. Sa'cu da smislim nesto.

7. Видим да на овој другој слици пише децембар, тако да ми једино Жути пада на памет.

Дакле, да није Роберт Просинечки?

8. Dobro je da sam pazljivo odabrao sliku. Debil klasicar, jbg. Jeste.

9. Не. Прва слика се односи на улогу овог глумца (вероватно најпознатију), а друга слика је мало климава... Али требало би да вам сине кад "решите" прву.

10. Морам дидем. У питању је Робин ванПерси.То је мало безвезе било, пошто се ваљда не изговара чисто А у "van".

11. Stivene, koji si partibrejker.

12. Dirk Kaijt ili kako se već izgovara...:D

13. U kojoj državi se najviše puta održavalo prvenstvo u fudbalu Južne Amerike tj. Kopa Amerika?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.