Спортски квиз

1. To znam i ja, ali neću da vas blamiram pa da odgovorim....ccc, deda mi je još pričao o njemu.

2. ajde bre, natnat :)

taman i ti da postaviš neko tanjepi :)

oplemeni nam kviz...ovo postao Hilandar, sve muški! :)

3. Ajde, nek ti bude, fudbalski trener, ofkors, čuveni kostolomac

4. Jeeeeeeeste!

Trenirao Željezničar (doneo mu jedinu valjda SFRJ titulu) i valjda Velež iz Mostara.

Postavljaj...

5. oplemeni nam kviz...ovo postao Hilandar, sve muški! :)

Evo, samo zbog Vlatka, započeo karijeru u Torinu, završio u Atalanti, ružan je ko lopov, ali ja bih dala sve na svetu da me prelomi u struku!
    Koliko sam ga samo puta sanjala. Znam, nisam normalna, al aj sad...

Ako ovo nije sportsko pitanje, ja ne znam šta je...

6. Tako je, bre! :)

Ko bi to bio....ajd ću lupnem Roberto Bađo...

7. То може да буде само Бобо Вијери!

8. aj sad ti meni Natnatko objasni zasto su se sve zene oduvek lozile na njega?

9. Bobo Vijeri, ružan? Ja se onda definitivno ne razumem u mušku lepotu.

A jes Bobo, taj je menjao stotinu klubova...

10. Јес' мењао клубове к'о и манекенке...

11. Jeste, Trute, Vijeri. A ne znam da li su u pitanju sve žene, uglavnom ja otkidam. Konkretno me prži to što izgleda kao drvoseča i verovatno ne bi postavljao puno pitanja.

12. Бивши Вијеријев саиграч. Африканац. За новац који заради за 4-5 дана купио је клуб у својој земљи. Клубу је променио име и дао му своје презиме. У том клубу је поникао сада играч Партизана Медо Камара. Како се зове тај фудбалер?

13. Jao bio prilog o njemu pred prvenstvo u J. Africi...

14. Kolko je jak ovaj sleng: ponikao :)

Rože Mila :)

15. Kolko je jak ovaj sleng: ponikao :)

Дефиниши, Влајко. :)

16. :) А јесте ником поникао...

Није Мила, овај је мало млађи. Играо са Вијеријем у Интеру.

17. Jeste, Trute, Vijeri. A ne znam da li su u pitanju sve žene, uglavnom ja otkidam. Konkretno me prži to što izgleda kao drvoseča i verovatno ne bi postavljao puno pitanja.

Bas puno riba, fazon jebo je koju ocesh manekenku dok je ziveo u Milanu. Ono kako dodje fashion week tako pomor riba :))
    hahaha drvoseca i ne postavlja pitanja... do jaja

18. Jebote, ne mogu da se setim...Vijera.

19. Daj neku pomoć. Jel dobar frajer?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.