Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Штефан Ефемберг? и реци јел баш у лиги ш или у и у купу ш
Трут тачно одговорио, Гигс је у питању. Сад у априлу дао гол са 37 година и 148 дана. Мада и Пеки је био близу, коље се са Инзагијем и Занетијем. Цепајте даље.
Наведите име афичког фудбалера који је 1982. на СП... Зајебавам се.
Дражен Петровић?
Sabonis?
Није Петровић, није Сабонис, они су, ваљда, по два пута.
ЕДИТ: Тачније, Петровић је два пута, а Сабонис једном.
Ne bi me čudilo da je Novicki.
Бодирога? Мада контам да је у питању неко од старијих.
Није Новицки. Није Бодирога. Овај је узео три пута узастопце, па после још једном након што је отишао у НБА.
ЕДИТ: Јесте старији од ове двојице, али је генерација двојице из прва два покушаја.
Тони Кукоч?
Moka Slavnic?
Браво! Јесте Кукоч. Једини са четири признања, а нико нема ни три. Чак је био најбољи играч Европе и у години кад је Партизан освојио титулу у Истанбулу.
Занимљиво, никад то не бих очекивао. Немам спремно питање, нека пуца неко ко већ има питање.
Koji igrač je dao prvi gol na SP u fuzbalu '90. godine?
Valderama? :)
Neki crnac iz Kameruna.
Омам-Бијик је дао први гол Аргентинцима, чини ми се. Јеботе, како су тад сви навијали за Камерун!
ЕДИТ: Ако сам погодио, нека поставља неко други.
Jeste Omam-Bijik.
Ajde malo da oživimo kviz.
Ko je pomoćni trener FK Crvena Zvezda?
Slobodan Marović.