Трут тачно одговорио, Гигс је у питању. Сад у априлу дао гол са 37 година и 148 дана. Мада и Пеки је био близу, коље се са Инзагијем и Занетијем. Цепајте даље.
Браво! Јесте Кукоч. Једини са четири признања, а нико нема ни три. Чак је био најбољи играч Европе и у години кад је Партизан освојио титулу у Истанбулу.
Штефан Ефемберг? и реци јел баш у лиги ш или у и у купу ш
Трут тачно одговорио, Гигс је у питању. Сад у априлу дао гол са 37 година и 148 дана. Мада и Пеки је био близу, коље се са Инзагијем и Занетијем. Цепајте даље.
Наведите име афичког фудбалера који је 1982. на СП... Зајебавам се.
Дражен Петровић?
Sabonis?
Није Петровић, није Сабонис, они су, ваљда, по два пута.
ЕДИТ: Тачније, Петровић је два пута, а Сабонис једном.
Ne bi me čudilo da je Novicki.
Бодирога? Мада контам да је у питању неко од старијих.
Није Новицки. Није Бодирога. Овај је узео три пута узастопце, па после још једном након што је отишао у НБА.
ЕДИТ: Јесте старији од ове двојице, али је генерација двојице из прва два покушаја.
Тони Кукоч?
Moka Slavnic?
Браво! Јесте Кукоч. Једини са четири признања, а нико нема ни три. Чак је био најбољи играч Европе и у години кад је Партизан освојио титулу у Истанбулу.
Занимљиво, никад то не бих очекивао. Немам спремно питање, нека пуца неко ко већ има питање.
Koji igrač je dao prvi gol na SP u fuzbalu '90. godine?
Valderama? :)
Neki crnac iz Kameruna.
Омам-Бијик је дао први гол Аргентинцима, чини ми се. Јеботе, како су тад сви навијали за Камерун!
ЕДИТ: Ако сам погодио, нека поставља неко други.
Jeste Omam-Bijik.
Ajde malo da oživimo kviz.
Ko je pomoćni trener FK Crvena Zvezda?
Slobodan Marović.