Спортски квиз

1. Bebeto, moguće, ako on nije igrao ranije. Ako nije Bebeto, onda Romario.
    Kurac, sumnjam, oni su bili tandem ranije.

2. tako sam i tražio :) ajd opet ti :)

3. Prvi prvak sveta u vaterpolu? Igrano '73 u Jugoslaviji.

4. Mađari, hajde opet ti

5. Koji norveški fudbaler je proveo tri godine u Čelziju, od 1997-2000.? Riječ je o napadaču, da pomognem :)

6. DA :) Tore Andre Flo :)

7. Za kojeg brazilskog reprezentativca je Aca Stojanović odvalio za vreme prenosa utakmice da je ''radio na plantaži šećerne vune'' kao dete? lololo

8. Joj to stvarno ne znam, ali znam da ga volim zbog tih trivijalnosti tipa "šta je tetka rekla Drogbi kad mu je kupila prve kopačke" i najveće odvale kad je rekao u sred napada, podsetite me kasnije da vam ispričam koliko je on dobar fudbaler (već sam zaboravio o kome je bilo reči tom prilikom)

9. Nije on, rvp. nego mu roditelji tamo rade :)

10. Jeste, za Elana je.

EDIT: Jbg, zajebao sam se :D

11. Јувентус ће поводом отварања новог стадиона ускоро одиграти пријатељску утакмицу са једним европским клубом. Који је то тим и зашто баш они?

12. Neka bidne Liverpul, zbog Hejsela?

13. Nije on, rvp. nego mu roditelji tamo rade :)

Znaci on nije kao Batistuta skroman decko i salje sve pare kevi, nego keva mora da mu radi na plantazi?

14. Mislim da ću da se odjavim, krenula teška pitanja ;)
    Neka mi neko pusti poruku sa tačnim odgovorom, da ne moram sutra da prelistavam sve :D

15. Није Ливерпул.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.