Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Неко други, никакву идеју немам...
Evo malopre baš pročitah zanimljivu informaciju vezanu za Radmanovića. Kako mu je glasio nadimak? :)
Koja tri košarkaša sa ovih prostora su u kući slavnih?
Dražen Dalipagić, ako se ne varam Kića iiiii Divac.
Nešto je povezano s povredom na snoubordu, jel da? :)
Šalabajzer, odgovaramo na Ackeovo pitanje. :D Nadimak mu je bio, verovatno je i danas, Vlad Rad. :)
Preteče me za stotinku.
Jeste Dalipagić, al' ova dvojica nisu.
Dalipagić, Kićanović, Korać ?
Дражен Петровић.
Dalipagić, Petrović i Korać 100%... :)
I Dražen je. Treći je isto Hrvat, hala jednog njihovog košarkaškog kluba nosi njegovo ime. Stariji od ove dvojice.
EDIT: Bravo Blejče.
Krešimir Ćosić. Neka nastavi ko hoće, ja sam otišao da kuntam. Poz momcovi. :)
Ajde jedno lako kad niko ne postavlja.
Rožerio Ceni, 101 gol :D
Jeste.
Jel to onaj sto pici slobodnjake ? :D
I slobodnjake, i penale, jednom je i driblao xD
Da se nadovežem:
Ne mora tačan broj, al bar deseticu da pogodite.
Cilavert,ne znam koliko golova... 43.
Jes Čilavert, 62 gola...