Спортски квиз

1. NEka postavlja neko,ja odoh da se bavim fizickom aktivnoscu!

2. Ajde ovako ako mogu ja da postavim pitanje, rijec je o momku koji pomalo lici na naseg Pantelu, na 56 utakmica za nacionalni tim postigao je samo 3 gola iako je igrao na poziciji napadaca, takodje mu je trebalo punih 8 godina da postigne svoj prvenac za reprezentaciju. Mala pomoc je da je iz Evrope. O kome je rijec?

Mozda je pitanje malo debilno, ali mislim da cete znati...

3. Pa ono, s obzirom da ima mala količina takvih drveća, možda ga i pogodim. Da nije neki rod našem velikom Panteli? :D Daj bre neki hint čoveče, imaš takvih indijanaca koliko hoćeš. :)

4. nije Heski

HINT----> brat mu je isto fudbaler, ali bolji od njega. Crnci su.

5. Pa brate,pretopostavljam da su neki Francuzi... Nemas nigde druge sem u Francuskoj i Engleskoj toliko crnaca... Mozda Ferdinand? :S

6. Да није неки од браће Мпенза?

7. jeste Mlata, debilni Mbo Mpenza..pucaj dalje

8. ahhaah Mpenza, od kad nisam čuo za tu ojebinu....

9. Ljudi, bismo li mogli da nastavimo s kvizom? :)

10. па постављај слободно, видиш да млата млати :D

11. Mlata zamlata.... :) Aj postavi ti, meni sve neka debilna pitanja padaju na pamet. :D

12. Koji ste smaraci, kad moram ja da postavljam...

Ko je cinio trojac napadaca AZ Alkmara kad su osvojili titulu 2009.?

EDIT: Boli vas kara,nema nikog. Ja odoh na kunt. U pitanju su Dembele,Ari i El Hamdaui.

13. Jebiga, bvdlga, ja skoro skin'o PES pa se naložio, ne znam koji su izgovori ostalima... :D

14. Ajde evo vam jedno, pa kad odgovorite:

Za koji klub igra Mauro Kamoranezi?

EDIT: Javljam se popodne.

15. За аргентински Ланус...

16. Jes Lanus, teraj dalje

17. Ко је био председник ФК Црвена звезда 1953. године?

18. Био је то Сава Радојчић који је био председник клуба од 1952. до 1954. године.

19. Убоде. Питај ! :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.