Спортски квиз

1. Gesihte gugla u najavi! :D

2. Ilija Petković je igro za OFK - a meščini...

3. hahahaha lik je na travi nekoj :D moramo da izmislimo nesto da ne zna xD ja sam omiljenovao par postera

4. Da ima toga, ovaj odgovor bi mu ušao u odabrane, definitivno. :)

5. Znam ja jedno koje ne verujem da zna, sa naglaskom na ne verujem. :D

6. Ako Gesihte i dalje ne bi da postavlja, pucaj Grifiine, sa naglaskom na ako. :)

7. Да овако кидам историју Месопотамије не бих обнављао годину....

Синуло ми је једно питање у међувремену, лагано је....
    Који наша два друголигаша су задња играла евротакмичења (наравно, као друголигашки тимови)?

8. Sevojno je jedan. Valjda.

9. Јесте.... А други? Исто није било тако давно....

10. Stani bre, kod nas ili uopšteno? :) Uopšteno, jedan je Birmingem koji sad igra... Frenče, čuvam za kasnije... :)

11. da nije bezanija? ili zeleznik? obilic?

12. Код нас, код нас.... Наша два друголигашка тима.... :-)
    Није било тако давно....

13. Da nije Munze, ono kad im je Lekić igrao?

14. Земун је тад био трећа лига, ту сезону кад је Лекић играо.... И нису играли Европу, а нису ни Бежанија ни Железник ни Обилић....

15. То је Севојно играло са Партизаном....
    Није ни Рад....

16. ostadoh bez ideje :/ da nije Banat?

17. Da nije kojim slučajem Čukarički? Ne znam što mi pade na pamet... :)

18. Бунарење, не знам да ли да признам, пошто није Банат тада постојао, већ један други клуб, који се спојио са Пролетером 2006.... Ајд', ако знаш који је клуб у питању, пичиш даље.... Сад сам све рекао.... Ајд' и још једна помоћ, име деле са напознатијим црногорским клубом....

19. buducnost banatski dvor? to je jedino sto znam a da ima veze sa banatom :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.