Бунарење, не знам да ли да признам, пошто није Банат тада постојао, већ један други клуб, који се спојио са Пролетером 2006.... Ајд', ако знаш који је клуб у питању, пичиш даље.... Сад сам све рекао.... Ајд' и још једна помоћ, име деле са напознатијим црногорским клубом....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Gesihte gugla u najavi! :D
Ilija Petković je igro za OFK - a meščini...
hahahaha lik je na travi nekoj :D moramo da izmislimo nesto da ne zna xD ja sam omiljenovao par postera
Da ima toga, ovaj odgovor bi mu ušao u odabrane, definitivno. :)
Znam ja jedno koje ne verujem da zna, sa naglaskom na ne verujem. :D
Ako Gesihte i dalje ne bi da postavlja, pucaj Grifiine, sa naglaskom na ako. :)
Да овако кидам историју Месопотамије не бих обнављао годину....
Синуло ми је једно питање у међувремену, лагано је....
Који наша два друголигаша су задња играла евротакмичења (наравно, као друголигашки тимови)?
Sevojno je jedan. Valjda.
Јесте.... А други? Исто није било тако давно....
Stani bre, kod nas ili uopšteno? :) Uopšteno, jedan je Birmingem koji sad igra... Frenče, čuvam za kasnije... :)
da nije bezanija? ili zeleznik? obilic?
Код нас, код нас.... Наша два друголигашка тима.... :-)
Није било тако давно....
Da nije Munze, ono kad im je Lekić igrao?
Земун је тад био трећа лига, ту сезону кад је Лекић играо.... И нису играли Европу, а нису ни Бежанија ни Железник ни Обилић....
Rad?
То је Севојно играло са Партизаном....
Није ни Рад....
ostadoh bez ideje :/ da nije Banat?
Da nije kojim slučajem Čukarički? Ne znam što mi pade na pamet... :)
Бунарење, не знам да ли да признам, пошто није Банат тада постојао, већ један други клуб, који се спојио са Пролетером 2006.... Ајд', ако знаш који је клуб у питању, пичиш даље.... Сад сам све рекао.... Ајд' и још једна помоћ, име деле са напознатијим црногорским клубом....
buducnost banatski dvor? to je jedino sto znam a da ima veze sa banatom :D