Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Јесте, пичи даље....
А чек, извињавам се Дребину, два клуба сам тражио, сваки од вас је дао по један.... ЕДИТ: Како сад? Ко сад пита? Дребин је дао први одговор, а Бунарење дао тежи....
Koliko je bodova Fetelu teoretski potrebno da bi uzeo drugu titulu svetskog prvaka?
15. Ne pratim ove godine F1 jer nemam jebeni raspali SK Prime a imam i običan i +. Jebem ti mrtvu državu koja ništa ne prenosi nego moraš da plaćaš k'o neki kreten 500 različitih kanala gde se na jednom prenosi samo F1, na drugom samo Serija A, na trećem samo Primera itd. Slepci jebeni.
21?
Nema razloga da se izvinjavaš, što se mene tiče, ko kompletira odgovor, taj je na redu. Ionako je samo igra u pitanju. :)
7
nije nijedan od dosad navedenih.. ni ja ove godine ne pratim f1, al tu i tamo na vestima uvatim ponesto :)
11? Trebalo bi da su 2 trke do kraja, ako se dobro sećam...
1 бод.
ал' ја не могу да постављам, учим, па нека питаааааа... гешихте!
едит: и пет трка је до краја.
15?
Некако Ф1 нема више ону чар од пре 5, 6 година....
ma od kad je kimi napustio, ja to batalio naskroz :)
(1 bod je tacan odgovor)
И Кими, Шумахер оматорио, нема Култарда, нема Хакинена, нема више ни Барикела ни лудог Такуме Сата, пола тих возача нема....
Nije ista Formula bez njega. Raikoneneeee, vrati seeee, fanovi tvoji ne mogu bez tebeee! xD
Ja ne pratim od kad je Sena poginuo. :)
aj bre gesihte, ne zamajavaj, nego pitaj :D
гешихте, могу да те замолим да преузмеш палицу сваки пут кад (и ако) ја погодим вечерас, пошто сам ту, али учим, па не могу да постављам питања? :) а штета да умре квиз, још је рано.
едит: ту је бре барикело, како није. :)
Ај' препустићу Блејку да пита оно његово тешко.... Не'ам инспирације....
ЕДИТ: Врло радо ћу преузети, ал' препуштаћу и другима (следећи је Дребин), нека и други покажу креативност.... А ни ја нисам при некој богатој инспирацији....
Ajde, Blejk, da vidimo!:)
U kom gradu je rođen Samjuel Eto? Hint : grad nosi ime poznate svetske marke vezane za tehniku... :D Jeb'o sam mu kevu, ali kad gesihte sve zna, moram nešto teško... :)