Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kenon?
Jok.
nikon, olimpus, samsung :D
Nikon, ole! :D Aj bunarenje, cepaj. :)
Eto je u stvari rodjen na Olimpu u Grčkoj!
Јеботе, ја док сам се сетио кенона, ви исписали све марке фотоапарата за које сам чуо.
Samo je malo garav, pa ga je Zevs proterao. Mnogo serem ovako kasno. :)
Одлично питање, колега! Инспиративно!
Преплануо....
hohoho.. bas je sestra pre 2 nedelje kupovala fotoaparat, sve marke znam :D
Na eurobasketu 2007 u spaniji, srbija se neslavno provela, al su se u prosecnom broju poena po mecu u top10 nasla 2 nasa igraca... Ko?
Brzi su ti ovi i pokvareni, Stivene, i to mnogo! :D Ja dok se setim odgovora, već petorica njih napisali. :D Drebine, to mu je duhovno poreklo, a fizičko je u Nikonu. Verovatno ga pravili neki tadašnji japanski roboti koji su služili kao eksperiment u pokoravanju sveta. :D Fala, fala... :)
Миличић и Гуровић?
odo da spavam... mislim da cu sanjati gesihtea :D Uzdravlje!
Богами, идем и ја, мора сутра да се учи. Поздрав, лепо се играјте.
Хаха, ајте' уздравље људи и лака вам ноћ.... Препуштам дакле, Дребину да пита и пропита....
Laku noć ljudovi. Aj gesihte, cepaj, kaci već u elementu, iliti još bolje, KACI RASAN! :D
А нема људи сад.... А и препустих Дребину питање....
Jebeš ga, ne videh lepo. :) Aj Drebine.
Samo dok smislim nešto.
U nedostatku boljeg pitanja:
Ko je bio prvi strelac srpke fudbalske superlige u sezoni 2004./2005.?