Спортски квиз

1. Срђан Баљак?

2. Играч врсте расни.... Пантела....

3. Dušan Đokić nije da? :)

4. Tako je. Bio je strelac vrste prvi, evrogolove davao Pantela. :)

5. A Žiga tada gledao i neverue. :)

6. A Stankela koma, naravno. Ajde Gesihte.

7. A Pantela bijo dobar čovek, volo da asistira kolegi ošišanom tipa skroz, i da on gol, a Žigara koma! :D Moram sad ja da smislim nešto iole pametno... :)

8. А Јанковић неверуе
    http://www.b92.net/news/pics/2007/05/13003717644649efd494165524108237_big.jpg

Ајд' једно лаганије од мене.... Ко је био први Србин капитен неког клуба који је подигао пехар ЛШ, односно КЕШ?

9. Velibor Vasović sa Ajaksom. Looool, ja bio u tripu da je Đokić, a ne naš voljeni junak. Ideš u kurac! :)

10. Тачно.... Пичи даље Грифине Блејче....

11. Evo sad se setih jednog blago retardiranog, ali nemam ništa bolje trenutno. Za koji francuski klub je igrao Joan Gurkuf pored Bordoa?

12. Pominjao ga je komentator valjda u tom kontekstu kad smo igrali s njima.

13. Jeste Drebine. Bvdlga, pa sad igra za Lion, teško da bi ga prodavali i vraćali. Mada bilo je slučajeva, nije da nije... :)

14. A on je sada u Lionu valjda , tako da su to tri kluba.

15. Uuuu, mozak skroz otiš'o u kurac! Propast. Ja sam mislio na Ren. Jebeš ga, moja greška.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.