Спортски квиз

1. Koji igrač NBA lige je imao prosek tripldabl tokom dela (mislim da je imao i celu) karijere?

2. I ja ciljam na Čemberlena.

3. Odvaliću, Dominik Vilkins.

4. Da nije Rodman? Taj je znao sve da radi.

5. Onaj Karim Abdul Dzabar?

6. Ne, ne. Hoćete hint?

7. Džulijus Irving?

8. Aj daj, kad već nudiš. :)

9. Igrao je za sinsinati rojalse. Nemojte da guglate, ima jedan još jači hint za kasnije, tada ćete sigurno pogoditi.

10. Izvinjavam se na neznanju, ali ja prvi put čujem za te Rojalse. Nadam se da sam bar za tog igrača čuo.

11. E, jebeš ga. Te starije timove baš slabo znam, osim Vašington Buletsa, ali ni to ništa mnogo...

12. Izgleda odma' mora drugi hint.

: Najbolji igrač NCAA koledž lige, dobija trofej koji je nazvan po njemu.

13. Mnogo mi je stao mozak. Ne vredi. Čisto sumnjam da znam ko je osim ako stvarno nije jedan od najpoznatijih igrača ikada, a izgleda da jeste... :)

14. Na koga misliš, Nejsmit možda?

15. Zna li neko drugi? Ili da menjam pitanje?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.