Спортски квиз

1. У јебига, моја грешка. Извин'те и за ово. А причитао сам негде да је шести, сад сам нашао да је 17.

Испадох кретен, саћу пробам да нађем оправдање.

2. i meni ovako iz glave deluje da su od njega vise dali dzabar, meloun, dzordan, kobi, shejkil , redzi miler, oscar robercon, mouzis meloun, oskar robertson, dominik vilkins mozda cak i juing i barkli ali ko ce ga znati :/ verovatno ima peki podatke cim je postavio...

3. A ko je šesti, kad već gledaš listu? :D

4. Znaci nisam macka...

5. Кобе је у питању, дајем главу за то.... Је л' море нека потврда за Ајверсона?

Ако се врати кад се оконча локаут, вероватно ће га узети Мајами....

6. Шести је Цобе, ипак.

7. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=10&dd=30&nav_id=553552

drži šesto mesto na večnoj listi strelaca.

Ето, ево ми оправдања. :Р

8. Neka bidne Cobe. :)

I bi Cobe. :D Neka pita ko 'oće, ja odo' da kuntam. Laku noć ljudi. :)

9. jeej kobi, znaci moje pare :D ....ajde jedno lakse...koji je crnac igrao za fmp, zvezdu, vojvodinu i metalac iz valjeva ?

10. B92 je pisala da su Srbi počinili genocid pa nisu... Uostalom, ko još vjeruje tim plaćenicima? :D

11. Реџи Фримен?

12. legendarni redzi frimen jeste, majstor, kupovao stalno rizle tu u kraju na trafici, morao sam da ga ubacim u pitanje :) aj cepaj geshihte

13. Хахахаха, царина....

Ае још једно из НБА лиге....
    У јединој сезони кад су Милвоки Бакси освојили титулу првака НБА лиге, ко је проглашен за МЦП-ја гомсчс?

14. verovatno abdul dzabar ko li ce :D ako je mvp = mcp gomschs :)

15. Јујују, МВП-ја финала....

Јесте, дан кад су освојили му је био задњи дан под именом Лу Алсиндор.... Терај даље....

16. hahaha ali ladno si umesto mvp finala napisam mcp gomschs, promasio svuda po slovo :D

koji atleticar je postavio svetski rekord na sto metara na olimpijskim igrama u atlanti 96. i koliko sekundi i stotinki je iznosio taj rekord ?

17. Карл Луис? Морис Грин? Секунде нека буду 9,85

18. nisu karl luis i moris grin a veoma si blizu sekundi, toliko ti mogu reci

19. Линфорд Кристи? 9,88 секунде?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.