Спортски квиз

1. У јебига, моја грешка. Извин'те и за ово. А причитао сам негде да је шести, сад сам нашао да је 17.

Испадох кретен, саћу пробам да нађем оправдање.

2. i meni ovako iz glave deluje da su od njega vise dali dzabar, meloun, dzordan, kobi, shejkil , redzi miler, oscar robercon, mouzis meloun, oskar robertson, dominik vilkins mozda cak i juing i barkli ali ko ce ga znati :/ verovatno ima peki podatke cim je postavio...

3. A ko je šesti, kad već gledaš listu? :D

4. Znaci nisam macka...

5. Кобе је у питању, дајем главу за то.... Је л' море нека потврда за Ајверсона?

Ако се врати кад се оконча локаут, вероватно ће га узети Мајами....

6. Шести је Цобе, ипак.

7. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=10&dd=30&nav_id=553552

drži šesto mesto na večnoj listi strelaca.

Ето, ево ми оправдања. :Р

8. Neka bidne Cobe. :)

I bi Cobe. :D Neka pita ko 'oće, ja odo' da kuntam. Laku noć ljudi. :)

9. jeej kobi, znaci moje pare :D ....ajde jedno lakse...koji je crnac igrao za fmp, zvezdu, vojvodinu i metalac iz valjeva ?

10. B92 je pisala da su Srbi počinili genocid pa nisu... Uostalom, ko još vjeruje tim plaćenicima? :D

11. Реџи Фримен?

12. legendarni redzi frimen jeste, majstor, kupovao stalno rizle tu u kraju na trafici, morao sam da ga ubacim u pitanje :) aj cepaj geshihte

13. Хахахаха, царина....

Ае још једно из НБА лиге....
    У јединој сезони кад су Милвоки Бакси освојили титулу првака НБА лиге, ко је проглашен за МЦП-ја гомсчс?

14. verovatno abdul dzabar ko li ce :D ako je mvp = mcp gomschs :)

15. Јујују, МВП-ја финала....

Јесте, дан кад су освојили му је био задњи дан под именом Лу Алсиндор.... Терај даље....

16. hahaha ali ladno si umesto mvp finala napisam mcp gomschs, promasio svuda po slovo :D

koji atleticar je postavio svetski rekord na sto metara na olimpijskim igrama u atlanti 96. i koliko sekundi i stotinki je iznosio taj rekord ?

17. Карл Луис? Морис Грин? Секунде нека буду 9,85

18. nisu karl luis i moris grin a veoma si blizu sekundi, toliko ti mogu reci

19. Линфорд Кристи? 9,88 секунде?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.