U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
E ako je on, onda je Delgado.
vimstatiustau je odgovorio tacno, Matias Delgado, bio nekada veliki talenat, ali kao i vecina slicnih sada igra na istoku u Emiratima za dobre pare...
Evo pogledajte sta je nekada radio, fantastican sut...
https://www.youtube.com/watch?v=UgAbMBwEyN8
Sjajan igrac. Nek postavlja neko drugi, ja odoh na tekmu. Pozdrav.
Što je zamro kviz ovoliko jbt?! Aj ako neko hoće da pičimo večeras. Inače, malopre videh jednu jako zanimljivu činjenicu: gde je rođen Žerdan (ili kako se već čita) Šaćiri, onaj veliki talenat iz Bazela?
Na Kosovu?
Jeste. Neću da cepidlačim jer je kviz ionako zamro, u Gnjilanu je rođen. Iako ne mogu očima da ga gledam, lik je opasan igrač i veliki talenat. A to što sam ja kreten od čoveka i ne podnosim Šiptare, to je druga stvar. :)
Ne podnose ni oni tebe, ajmo dalje...
Koji sahovski velemajstor je pobijedio i Aljehina i Laskera i Kapablanku u svom prvom susretu sa njima?
Šah sport? Čemu toliko neznanje? Svaka čast na vijugama koje ti trebaju za šah i svim velemajstorima, ali zna se šta je sport a šta nije. Ali eto, odvaliću: Fišer? :)
Nije Fisher... evo neka vrsta pomoci, taj igrac nikada nije postao svjetski prvak...
javljam se sutra, mislim da ima onih koji ce znati. pozz
Nek bude Botvinik, jebem li ga...
Macho se javlja sutra, tako da mislim da je glupo da batalimo kviza zato što nije potvrđen odgovor.
Cepaj, Bullet.
Nije Botvinik, rekao sam da nije bio prvak, a Botvinik je to bio cini mi se cak 3 puta...
Ajde, vjerujem da neko mora znati, ali ako i ne, nema veze, mozete nastaviti sa drugim pitanjima.
Макс Еве?
Људи, ае бре да се окупимо око 21, 22 часова па да пикамо у великом броју?
Рачунајте и на мене вечерас око 22 сата.
Može. Taman do tad da malo štrebam i cepamo! Jebote, mnogo zamro kviz.
Šta bi momci, ima li nas?
ajmo decki
Ajde, nastavite, samo neka kviz ide i poboljsajte malo svoje znanje o sahu ;)
Odgovor je inace Akiba Rubinstajn.
Čim šah postane sport, poboljšaću. :D Je l' bismo mogli da igramo negde oko 12 ili kad već svima odgovara?
Ajde, ako ne smeta, da ja postavim jedno za pocetak, pa odgovarajte:
Ko je prvi muskarac koji je postao evropski, svjetski i olimpijski prvak u bacanju koplja?
Ja mozda necu biti tu, pa ko odgovori neka sam provjeri odgovor ili na kraju krajeva ne morate ni odgovarati na pitanje, nego samo nastavite dalje...
Pozdrav.