Спортски квиз

1. Biće bolje, Grifine, vikend nam dolazi.
    Ana je osvojila sve zajedno nula titula, ali moram da palim, pa neko drugi neka postavi pitanje.

2. surovi jezivi, bravo :) nula titula, ajde nek postavlja neko... pozdrav jezivi

3. Ако дозволите, пало ми на памет једно, релативно лако....

Који прослављени НБА играч је са Панатинаикосом освојио Евролигу, али на жалост није успео да освоји НБА прстен?

4. dominik vilkins, najvece ime u evropi ikada !

5. Јашта.... Цепајте даље, ја одо' кунтати....

6. jel neko zainteresovan ?

7. za sta? :)

Ajmo dalje, da se potrudimo da izvucemo samrtnika od kviza...

Ko je bio najbolji strijelac Kupa UEFA u sezoni 2005/2006?

8. Ne.

Mala pomoc, isti igrac je dao gol Zvezdi u grupnoj fazi takmicenja.

9. Igra li iko ovo vise?

10. Ako je dao gol Zvezdi, onda predpostavljam da je u pitanju Šabani Nonda?!

11. Aleksandar naravno. :)

12. Brate koliko znam njemu se prezime čita FRAJ, a ne Frej. U prvi mah sam pomislio na Sebastijana, a onda se setio da je on golman i da ne može biti najbolji strelac! :-) Je l igrao on tada za Bazel? Meni se čini da je on tada bio u Dortmundu?!

13. Jeste u pitanju bivsi igrac Bazela, jos samo recite koji...

14. Edit: Nisu ni Nonda ni Frei.

15. Знам на кога мислиш, ал' му се не мерем сетити имена, Аргентинац неки из Базела, 'бем ли га, прешао у Трабзонспор или Бешикташ после тога....
    Нека буде Алмеида, њих имају на извоз....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.