Спортски квиз

1. Da nije treća neka Bolivija ili Kolumbija? Ne znam zašto, ali sam u gadnom tripu da je u pitanju jedna od tih južnoameričkih zemalja. :)

2. Pucaj dalje Blake...

3. ovo pitanje je bilo na pocetku kviza :)

4. ajmo ljudi da se dogovorimo da od sada bilo ko ko pogleda ovu temu postavi pitanje, kako bi kviz isao... evo ja postavljam vec trece pitanje za redom, ali nema veze, opet cu...

Ko je trebalo da nosi broj 10 za Argentinu na svjetskom prvenstvu 2002. godine?

Sami provjeravajte odgovore, i ako ste dobro odgovorili nastavite dalje... pozz

5. da nisu oni slučajno penzionisali taj broj zbog Maradone? ako nisu, rećiću Ortega

6. Ortega je nosio broj 10, i da, taj broj je trebalo da bude penzionisan zbog Maradone... odgovor bi bio da niko ne bi nosio taj broj, ali na kraju Man tacno si odgovorio. nastavi dalje...

7. Brate, treba kao jebeni ljudi da se dogovorimo da vidimo ko kad može pa da se okupimo i pičimo, a ne ovako. Ovo ne liči ni na šta. Neka stavi svako kad bi mu najviše odgovaralo, pa ćemo da se dogovorimo kad bi bilo najbolje...

8. Сколсе, 'оће ли бити тог питања....

Ја се вратих људи, тако да на мене рачунајте од сада редовно учешће.... Море вечерас око 22 сати?

9. evo me, nisam banjavao par dana... koliko je godina imao Pele kad je dao 1000. gol, a koliko Romario? Romariu ne priznaju svi al ajde i njega da turim :)

10. Lupam, Pele 30, a Romario 32... :) Taman i da je tačno, ipak neću moći sad da cepam, moram d' učim, jebem ti faks mrtvi.

11. nije, al kad vidim odziv ne znam dal sad da kazem il da terate dalje :)

12. Пеле нека буде 28, а Ромарио 40....

13. aj da ti priznam, omasio sa za po jednu kod obojice... Pele 29, a Romario 41 :)

14. Ех, још контах Пелеу да ставим 29....

Елем.... Највише украдених лопти у просеку по утакмици прошле сезоне у НБА лиги је имао ко?

15. Јес'.... Терај даље....

16. Nemam inspiraciju, evo jedno lagano.
    Ko je najbolji strelac nba prosle sezone a ko pretposle ?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.