Спортски квиз

1. Дјурент оба пута.... Човек практично нема конкуренцију јер Хауард није доминантан колико би требало, Кобе је оматорио, а Леброн прешао у Мајами....

2. Jeste, Durantula oba puta, najjaci igrac, cepaj.

3. Нек' преузме неко други, ја сам без инспирације....

4. Највише украдених лопти у просеку по утакмици прошле сезоне у НБА лиги је имао ко?

Jaaaaoooo, što ne dođoh samo malo ranije pa da se razderem MOJ OMILJENI IGRAČ! :D Aj ja ću jedno malo zajebanije: iz kojeg kluba je Ćabi Alonso prešao u Liverpul (hint: nije Sosijedad)? Ako ne odgovorim duže vreme, a niko nije tačno odgovorio, neka nastavi ko 'oće pošto se kviz načisto raspao.

5. kako nije Sosijedad u pičku materinu... bio na pozajmici negde al to sam zaključio... dalje ne znam :)

6. Ma evo da ne mrtvim ionako umrtvljen kviz, bio je na pozajmici u Eibaru. Stvarno moramo da se dogovorimo kad bismo mogli da opičimo ako nećemo da skroz zemre kviz, ali to je izgleda dosta teško...

7. koji je bio rezultat u 5. setu najdužeg meča u istoriji tenisa?

8. 82:80? :D Izner i neki slepac ga odigraše, da li ove ili prošle godine.

9. Izner i MAhut su odigrali.Ne znam da li je 82:80 ili mozda 69:67.

10. Nas vezni fudbaler Milinko Pantic koji je okocnao karijeru 2002. je jedne sezone bio najbolji strelac kog takmicenja ?

11. intertoto kup? hahah nzm, znam da je pikao u Atletiku valjda a oni su uvek bili tu negde između

12. Jeste, u Atletiku bio prvi strelac jednog takmicenja ali nije Intertoto kup :)

13. onda redom teram... Copa del Rey? :)

14. daću drugima šansu da se dokažu ipak ;)

15. nema tu nikog, brzo ces, ostalo ti jos par takmicenja :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.