Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Дјурент оба пута.... Човек практично нема конкуренцију јер Хауард није доминантан колико би требало, Кобе је оматорио, а Леброн прешао у Мајами....
Да није Жорж Веа?
Jeste, Durantula oba puta, najjaci igrac, cepaj.
Нек' преузме неко други, ја сам без инспирације....
Jaaaaoooo, što ne dođoh samo malo ranije pa da se razderem MOJ OMILJENI IGRAČ! :D Aj ja ću jedno malo zajebanije: iz kojeg kluba je Ćabi Alonso prešao u Liverpul (hint: nije Sosijedad)? Ako ne odgovorim duže vreme, a niko nije tačno odgovorio, neka nastavi ko 'oće pošto se kviz načisto raspao.
kako nije Sosijedad u pičku materinu... bio na pozajmici negde al to sam zaključio... dalje ne znam :)
Ma evo da ne mrtvim ionako umrtvljen kviz, bio je na pozajmici u Eibaru. Stvarno moramo da se dogovorimo kad bismo mogli da opičimo ako nećemo da skroz zemre kviz, ali to je izgleda dosta teško...
koji je bio rezultat u 5. setu najdužeg meča u istoriji tenisa?
82:80? :D Izner i neki slepac ga odigraše, da li ove ili prošle godine.
Izner i MAhut su odigrali.Ne znam da li je 82:80 ili mozda 69:67.
Isner-Mahut 70:68
teraj vime
Nas vezni fudbaler Milinko Pantic koji je okocnao karijeru 2002. je jedne sezone bio najbolji strelac kog takmicenja ?
intertoto kup? hahah nzm, znam da je pikao u Atletiku valjda a oni su uvek bili tu negde između
Jeste, u Atletiku bio prvi strelac jednog takmicenja ali nije Intertoto kup :)
onda redom teram... Copa del Rey? :)
Ne, ne :)
daću drugima šansu da se dokažu ipak ;)
nema tu nikog, brzo ces, ostalo ti jos par takmicenja :)
Super Cup?