Спортски квиз

1. Ako nije problem da ja postavim jedno pitanje, pošto ga je ovaj pošteno zavuk'o, a i ovo je dosta zanimljivo. Sad me ortak podseti. Zbog čega Kjevo iz Verone zovu "leteći magarci"? :)

2. Donovan Mekneb ono prethodno pitanje za kvoterbeka. A leteci magarci jer su navijaci Verone istakli transparent da ce Kjevo uci u ligu kad magarci polete i kad su usli u ligu tako su se nazvali. Nek postavlja neko drugi, nemam vremena.

3. Bravo, vimsta. :) Neka postavi ko hoće.

4. Koji fudbaler ima nadimak ''Le long'' i zasto?

5. Li Dikson - zbog prezimena i kite?

6. Patrik Vijera zbog prangije.

7. Patrik Vijera udario Anelku prangijom po faci.

8. Jeste Vijera, vimstatiustau je odgovorio prvi.
    Postavio sam bas zbog ovog sto je Lukas naveo, posle se Anelka zalio Vengeru, a ovaj rekao: ''Pa zato je on kapiten sine!'' :D

9. Pošto vidim da je vimsta napisao da nema vremena, evo da postavim ja jedno: Koji je engleski fudbaler prvi proglašen za viteza i kada?

10. bobi carlton? kad, pojma nemam.

11. Алф Ремзи? Контам да је неко од оних старијих.... А када, немам појма....

12. Nisu ni jedan ni drugi. ajde onda nebitno je vreme, bilo bas davno

13. Da nije Met Basbi? Ako je kojim slučajem ovo tačno, neka nastavi ko 'oće, ja moram d' učim.

14. Šteta pa sam tek sad provalio za ovaj kviz, izgleda da je u raspadu. Jebiga, dobra je stvar za ljubitelje

15. Šta ćeš... Bio je mnogo aktivniji za vreme raspusta. Jebeš ga, imali smo mnogo više vremena... A ko je bre bio pre Bazbija, ako je on i dobio?

16. Sir Stanley Matthews. A ne znam da l je Bazbi dobio... Ma, verovatno je bilo i više ljudi da igra, pa je bilo baš interesantno.

17. Таман хтедох рећи Данкана Едвардса и Стенлија Метјуса....
    Базби је Шкот, није Енглез :-)....

Ја бих поставио једно врло занимљиво, ако није проблем:
    Ко је био најбољи стрелац ЛШ у сезони 1996/97 ?

18. ufff... da lupim, denis bergkamp?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.