Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Milinko Pantic :)
Није Бергкамп, али јесте сјајни Милинко Пантић хехе.... Терај даље Вим....
Izvinjavam se, imam nekih obaveza, cepajte vi.
Nema veze, i Ferguson je Škot pa su mu dodelili. Ima još mnogo primera sa Škotima.
A ovo pitanje sa Milinkom Pantićem je već bilo pre par stranica, ali drugačije formulisano :)
Đokaj je lobovao golmana, a prvog se ne sećam. :) Au, ovo je sportski kviz, a ja mislio da je raznorazno pitanje.
Ajd da ispoštujem, možda je bio Perović.
Добро, то је пола одговора. Ај сад и ко је дао први. :)
Едит: Није Перовић.
Ipak nije, on tad nije ni igrao. Basta i Luković bekovi ako se sećam. Mislim da je Basta. Pošto mi se čini da je jedan od njih dvojice.
Dakle, Basta, Đokaj.
Је, Баста. Ај цепај даље, па ће ваљда и да се укључи неко, да се не добацујемо питањима само нас двојица. :)
Пази, имам сутра ФЦЕ испит. Морам да палим да обновим то. А ово је игра без престанка. Баци ти неко питање, па ћу да се поново прикључим касније. Договорено?
И што те нема на Фејзбуку никад? 'тедох да те приупитам нешто, ал' нема везе. Журим сада. :Д
Ajde igraću se i ja. :) Postavljaj.
jebote tad kad smo izgubili od Strazbura... mi dok smo vodili ja krenuo da sprdam burazera i rekao primicemo ga u 87' - 88' i u 94' .... Nije pricao samnom nedelju dana kasnije..... Da se vratimo na kviz :
Ko je bio strelac za Romu iste godine u duelu sa Zvezdom?
Касано?
jok, ima veoma specificno ime decko ... lako se pamti :)
Jebeš mu detence ko bi to mog'o da bidne? Da nije Perota, mada ne znam zbog čega bi njegovo ime bilo specifično, ali jebeno ne mogu da se setim ni 5-6 tadašnjih Rominih igrača! Nešto sam se gadno zabo...
jok, Afrikanac je covek
edit :
HINT : Igrao je i u Blackburnu posle na pozajmici, a pre toga je u Monaku igrao, u onoj generaciji sto je u finalu izgubila, napadac
O JEB'O TE BOG BLESAVI, JAAAAAAAAAAAOOOOOO! Kako si me sad ukanalisao! Da me jebeš, ne mogu da se setim kako se zove, ali moraću po 3. put da guglam ali naravno, neću da govorim. Dadadaadadadadadadadadadaadaaaaaaaaaaa! :D Kol'ko sam prso, jebote! :)
aj, pusti druge, možda neko zna :)
Ma znaju ljudi sigurno, nego se ja izbagov'o ko konj... :)
Ako je igrao u Blekburnu,onda je Sabani Nonda. :)