Спортски квиз

1. Jes Sabani, teraj dalje :)

2. Ko je iste godine pogadjao na mecu Zvezda-Bazel, bilo 1-2, pred praznim tribinama?

3. Za nas je Purke, za njih ne znam

4. Za njih je sigurno onaj Delgado,sto je te godine bio najbolji strelac.Drugog ne znam.

5. Možda je drugi Aleksandar Fraj.

6. Dao nam ga je neki de rosi ili de rozi, tako nešto. Ne mogu da se setim kako je tačno... Sećam se te tekme ko da je juče bilo.

7. Pogodili su i Mancester i Lukas i Lazar (Hulio Hernan Rosi). Neka nastavi ko hoce.

8. Denilson ili Zidan?Lupam.Denilsona zato sto mi je pao na pamet a Zidana zato sto je neki njegov klip sa strane na YT. :D

9. Jok, mnogo ranije, mnogo...

10. Pogodio su drzavu, ali generacija posle njega

11. Jok, cini mi se da je do prosle godine bio jedini igrac koji je na jednom SP dao 5 golova van sesnaesterca. Pa je i Forlan to uradio bio.

12. Sto je ovo ovako stalo, Mancester je azuran lik, mislim, ajde neka neko to pokrene...

13. Пеле је био познат по том дриблингу, тако да не бих рекао да је у питању генерација после Гаринче, већ нека ранија.... Можда Леонидас?

14. Ako je imao razoran sut mora da je bio Rivelinjo...

15. Који сам ја пајван..... Видех пре неког одређеног времена на ЕСПН Класику неки докмунетарац о Пелеу и чух да нешто помињу неки дриблинг, ал' не знадем који јер се нисам на време укључио, уватих репризу тога и видех да су у питању маказице....

16. Posto se Mancester nije javio sa odgovorom ja sam ga proguglao i pogodio sam da je to ucinio Rivelinjo u prethodnom postu ;)

U finalu SPa 1990. Njemacka je dobila Argentinu 1-0 golom iz penala Andreasa Bremea. Ko je prekrsajem skrivio jedanaesterac?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.