U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Aj ovako ćemo pošto vidim da nije baš malo poznavaoca NBA-a ovde, moraću malo da zabiberim pitanje. :) Mislim da sam ovo postavljao ranije, ali ima baš dosta vremena: koja 2 igrača su imali nadimak Alley-oop twins? Napomena, igrali su do skoro u istom klubu...
Не да ћу да лупим, рецимо Игудала и Далемберт?
Ne. Da pomognem, radi se o mom omiljenom igraču (a to nije Grifin) i jednom odličnom centru koji je prošle godine osvojio titulu sa Dalasom. Eto, jebiga, sve rekoh. xD Teško je stvarno pitanje, ali mor'o sam da malo napravim balaST zbog ovih vaših "ko je prošle sezone osvojio NBA" pitanja. :D Ljutnje bez. :)
Da nije slučajno za tandem Pol-Tyson ? Ovo sam lupio, jer nisam čuo za ovaj izraz još ...
Baš taj. Jebote, koliko sam ih gotivio zajedno... I kad je tu bio i Vest na okupu, me celu tu ekipu Hornetsa, baš mi je krivo što svi poodlaziše. I koliko sad gotivim Pola. Kakav igrač jebote! A zamisli fazon kad sam čuo da je preš'o u Kliperse. Trenutno moja 2 omiljena NBA igrača u istom timu. :) Doduše, tim je nekako retardiran, što se tiče imena i toga, ali jebiga... Biće njih dvojica verovatno novi Alej-up blizanci. xD Cepaj Brajante.
Ma i baš su dobri bili .. mada i sada Pol ima Grifina .. baci mu loptu na 3.99 ovaj je uhvati i zakuca, skaće Grifin kao luddd :D (ja sam se nadao za Pola da će da predje u Lejkerse, bilo je neke priče i nekih pokušaja, na kraju sam čuo da je liga zaustavila transfer ;/ )
Pitanje glasii :
Koliko je Brajant, na jednom meču, postigao trojaka ? Mislim koliko najviše :D
Pitanje posebno za tebe Grifine :D
Блејк а реци да не би била боља екипа Кобе-Пол-Двајт? Био би то најбољи трио у историји.
Aj neka bude 18, onda kad je dao 81 poen ili bilo kad. :)
Hahahah ma jebo si mu keve .. previše .. i ne, nije bilo u tom meču ..
Mala pomoć, to je ujedno i rekord NBA lige, koji drži zajedno sa Donyell Marshal-om :D
Пеђа је чини ми се дао десет против Лејкерса а овај можда 13?
Pfff, bilo bi pišaj po sirotinji, dominiramo još dvajes godina! xD A stvarno ne bih imao ništa protiv. Ok su mi Jezeraši, imaju gotiva dresove i sve to. :) Ne znam brate, 11?
Pedja je dao 6/6 protiv Lejkresa :D
I odgovor je ne ...
Pa lagno bi gazili jedno 4-5 godina, svake godine titula :D
I opet ne ...
Peja jebač. :) Brate, da ga jebeš ne znam, manje ili više? Aj neka bude 9.
http://www.youtube.com/watch?v=2nOsHBwO2wM
Брате ипак је 10... :)
Hahhahaha ne mogu više .. odgovor je 12 ;) rekli ste 13 i 11 ali ste 12 preskočilii :D
Ajde, neka neko postavi od vas ;)
Lololo, mogao sam da se kladim da je u pitanju 6/6
http://www.youtube.com/watch?v=PL_CDL_P7S0
Ipak sam ja mislio na drugu utakmicu ;)
Pozdravljam vas momcovi, ja moram na kuntanje. Aj sutra bismo mogli da opičimo sa još više ljudi, i da cepamo malo i fucu i NBA, ma sve živo. :)
Ja sam sj. opet ovde ;)