Спортски квиз

1. Lololo, mogao sam da se kladim da je u pitanju 6/6

То си ти помешао. 6/6 је чини ми се било прошле сезоне Далас-Лејкерси.
    Нек поставља Блејк ја одо да кунтам.

2. Ma postavio sam ti link utakmice na koju sam ja mislio ;)
    Ajde, svi odoste, sad ću ja da igram sa sa sobom ! ;D

3. kad je dao 81 sutirao je trojke 7/13 covek, bacanja 18/20... zaboravio sam sut iz igre

4. Да вам Блејк рекне каква су питања била пре неколико месеци.... Јесте ликчине....

Било је на НБА ТВ пре неколико дана неки курац о Кобеу, шутирао је вероватно изнад 50% из игре, а колико тачно шутева је упутио појма немам.... Против Торонта је то било 2006.... Али нико као Вилт, човек је и једном Билу Раселу убацио 69 поена....

Елем, имам ја једно питање, мало замиљивије, да се потрудите:
    Наведи минимум 10 наших кошаркаша (рачунам и Црногорце из периода Србије и Црне Горе) који су у задњих 10 година играли у НБА лиги.....

5. Stvarno? Divac, Peja, Pavlović, Milfičić, Peković, Radmanović, Krstić, jebote stao mozak, Jarić, Rakočević iiii reći ću 10. kad mi proradi mozak... :) Iako izgleda k'o pičkin dim, bogami sam se za nekoliko njih namučio, iako su naravno svi ultra poznati...

6. Не знам Блејче да ли да ти признадем Пековића, јер он је после распада драфтован.... :-)
    Има старијих Црногораца ту, један је играо и на Еуробаскету....

7. Kosta Perovic odigrao nekoliko utakmica za Golden Stejt i Mile Ilic za Netse.Bili su i Rebraca,Cabarkapa,Drobnjak...

8. Јашта.... Договорите се вас двојица ко ће да поставља.... И Вранеш је такође играо у НБА лиги.... Мада Лукаше, ако се не љутиш, мислим да би Блејк требао да поставља пошто их је више набројао, ал' добро, вас двојица се договорите....

9. Neka Blejk postavi :)

10. E, momcovi, moram ja da palim, tako da prepuštam Lukašu da postavi umesto mene. A ionako uvek ima bolja i sigurno inteligentnija pitanja od mojih. :) Kako mi stade mozak za mrtvog Ilića! Znam da je još neko pored Krstića igr'o za Netse i nikako da se setim ko jebote! Propast. Ne mož' da se prizna Peković nikako, ali ne zameri, nešto sam se gadno izbagovao... :)

11. Aj' jedno lako:
    Koliko golova je dao Van Persi 2011-e godine,samo u Premijer Ligi?

12. Evo lupam ko otvoren prozor ... 25?

13. znaci racuna se i prethodna sezona, tj. proljecni period ove godine?

onda recimo 30...

14. Ne odgovara on .. nek postavlja neko drugi ..

15. 35 je,aj' nek neko drugi postavi...

16. Koji fudbalski klub je vodio Gi Ru (Guy Roux) 36 godina bez prestanka, najduze u istoriji?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.