Kontam da bi pitanje bilo mnogo tesko da sam pitao kako se zove lik koji je vodio jedan klub 36 godina bez prestanka, a 42 sve ukupno, u 3 navrata :)
Odvaliću onako najstrašnije - Bordo? xD
Daj pomozi malo .. kaži koja je liga makar :D
Blejk je ubo ligu :)
Оксер...има и игрица чувена са именом тог човека :)
Jeste Mister, cepaj dalje :)
Један од трофејнијих тренера Реала (мени најомиљенији), између осталог водио их и у сезони 2002 кад су освојили ЛШ (добили Леверкузен у финалу) је?
Требало би да је Дел Боске?
Терај даље ;)
Izvinjavam se zbog prekida programa ovako u sitne sate, ali malopre odgledah na NBA live-u pregled nekih tekmi i videh OVO! http://www.youtube.com/watch?v=rMfdTGwTzH4 NAČI KOI SMOR! Aj odvaliću: protiv Šarloa, 40 razlike. xD
Protiv Lietuvos Ritasa, 35 razlike.
Jesam li bar blizu? :D
Protiv Brose Basketa jedno 45 razlike...
Protiv Bamberga 48 razlike ja msm
Mozda Prokom oko 40 razlike
Тачан одговор је потив Бамберга (Бросеа) у сезони 07/08 било је 48 разлике, 85-37. Милисаве терај даље.
Koji je bio rezultat Partizan - Huventud 92 ? Lako pitanje
Naravno misim kad je partizan osvojio
61:60
Nije vise je
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Kontam da bi pitanje bilo mnogo tesko da sam pitao kako se zove lik koji je vodio jedan klub 36 godina bez prestanka, a 42 sve ukupno, u 3 navrata :)
Odvaliću onako najstrašnije - Bordo? xD
Daj pomozi malo .. kaži koja je liga makar :D
Blejk je ubo ligu :)
Оксер...има и игрица чувена са именом тог човека :)
Jeste Mister, cepaj dalje :)
Један од трофејнијих тренера Реала (мени најомиљенији), између осталог водио их и у сезони 2002 кад су освојили ЛШ (добили Леверкузен у финалу) је?
Требало би да је Дел Боске?
Терај даље ;)
Izvinjavam se zbog prekida programa ovako u sitne sate, ali malopre odgledah na NBA live-u pregled nekih tekmi i videh OVO!
http://www.youtube.com/watch?v=rMfdTGwTzH4
NAČI KOI SMOR!
Aj odvaliću: protiv Šarloa, 40 razlike. xD
Protiv Lietuvos Ritasa, 35 razlike.
Jesam li bar blizu? :D
Protiv Brose Basketa jedno 45 razlike...
Protiv Bamberga 48 razlike ja msm
Mozda Prokom oko 40 razlike
Тачан одговор је потив Бамберга (Бросеа) у сезони 07/08 било је 48 разлике, 85-37.
Милисаве терај даље.
Koji je bio rezultat Partizan - Huventud 92 ? Lako pitanje
Naravno misim kad je partizan osvojio
61:60
Nije vise je