Stićiće Rondo sve njih.
Highbury?
Hajberi jebote.
Што тако лако, Шарло? :Ѕ
Jok.
Misliš nakon rušenja Hajberija i pre otvaranja Emirejtsa?
Hajberi je deo Londona, po kom se popularno nazivao isti stadion... Ali to nije tačan odgovor.
e jbg.
Ја немам појма, на свим игрицама писало Хајбери. Јебем ли га, ако стварно није званично име, онда повлачим да је лахко питање. :Д
Kuća fudbala
A da nije mozda Arsenalov stadion xDDDDDDDDDDDD
Jeste, Arsenalov stadion, skoro sam gledao neki engleski kviz i sam sam se izneadio...
E a niste guglali opušteno lol.
a stvarno sam lupio. ajde idemo jedno lagano, pravo ime popularnog bivseg igraca Partizana "Bajra" Zupica.
Bajram.
tako je .
Против ког клуба и за који клуб је Пеле одиграо своју прву утакмицу у Србији?
Pretpostavljam da je klub Kosmos jer bi bilo previše lako da je Santos i neka bude Zvezda.
Није Космос, није против Звезде.
Radnički Niš? :)
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Stićiće Rondo sve njih.
Highbury?
Hajberi jebote.
Што тако лако, Шарло? :Ѕ
Jok.
Misliš nakon rušenja Hajberija i pre otvaranja Emirejtsa?
Hajberi je deo Londona, po kom se popularno nazivao isti stadion...
Ali to nije tačan odgovor.
e jbg.
Ја немам појма, на свим игрицама писало Хајбери. Јебем ли га, ако стварно није званично име, онда повлачим да је лахко питање. :Д
Kuća fudbala
A da nije mozda Arsenalov stadion xDDDDDDDDDDDD
Jeste, Arsenalov stadion, skoro sam gledao neki engleski kviz i sam sam se izneadio...
E a niste guglali opušteno lol.
a stvarno sam lupio. ajde idemo jedno lagano, pravo ime popularnog bivseg igraca Partizana "Bajra" Zupica.
Bajram.
tako je .
Против ког клуба и за који клуб је Пеле одиграо своју прву утакмицу у Србији?
Pretpostavljam da je klub Kosmos jer bi bilo previše lako da je Santos i neka bude Zvezda.
Није Космос, није против Звезде.
Radnički Niš? :)