Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
jebem mu miša, kucam ovo treći put, valjda neće tri puta da izađe:
kako se zove nba igrač koji je jedini postigao dupli tripl dabl (20+ u bilo koje tri kategorije)?
Леброн јебемлига он је ловац на статистику
Вилт?
А не, не.. Меџик?
Vilt
i to više puta, zaboravio sam koliko
VILT.
ne, ipak samo jednom, 5 puta je uradio ovo
Only player in NBA history to record a quadruple double-double (meaning two of either 40 points, 40 rebounds, or 40 assists in a single game) (A feat he performed 5 times).
Јеее.. Алах кобедих!
Миличић?
zar nije darko bio treci
Lebron?
Ти играчи су били на драфту 2003. Ја питам за 2007. :Д П.С. Дарко био други, ја мислим. И освојио прстен са Детроитом. ДАРКО ЛЕЂЕНДА ЕНБИЕЈ ЛИГЕ!!!1
Blejk Grifin?
он је 2003. ваљда.
Хмммммм... Дјурент?
лол, мој ћале га вози таксијем сваки пут кад дође у НС
Дурент је био 2. кад је тај играч којег тражим био први. Грифин је 2009, ал' је пропустио сезону због повреде.
Грег Оден, драфтовао га Портланд. Мислим да је Дурент био 2. за Суперсониксе.
Повреда колико се сјећам кољена и ћао-здраво.
ЕДИТ: не постављам питања
Јесте. Што учествујеш, ако не намераваш да постављаш питања? Мојне тако, није пристојно.
Нисам могао одолити. Ајде де. На истом драфту се појавио још један играч, као 11 пик. Играо у Партизану као првом европском клубу. Ко је тај покемон?