Спортски квиз

1. Ајде, игра ми се.

Ко је једини играч који је постигао сребрни гол у историји фудбала?

2. Јесте Делас. Пичи Срето, оживесмо квиз! :Д

3. Он је дао сребрни гол који сија златним сјајем :Д али није ваљда он једини био?

У којем клубу је Дадо Пршо завршио каријеру?

4. једини икада :Д
    саћу да лупим, Ренџерс?

5. Лол, усер.

Која репрезентација је једина испала са СП, а да није примила ниједан гол током целог првенства?

6. није
    скорије је првенство

7. Jao, to je bilo 2006. ali ne mogu da se setim koja reprezentacija.

8. Јесте 2006.
    Хинт: иста репрезентација држи још један рекорд: успели су да промаше све пенале у пенал серији. Иста година је у питању.

9. Francuska je jednom ispala, a da nije dala gol. E, sad, da lupim, da nisu oni?

10. Čini mi se da je švajcarska ,danas sam baš pričao sa drugom o tome ,u grupi valjda ispali.

11. Швајцарска је. Пукли у осмини финала од Украјине, 0:0 па 3:0 на пенале. Свака час' мајсторе.

12. Postavljajte pitanja prepuštam ,ovo se samo potrefilo ,kao što rekoh baš danas sa drugom pricah o tome :)

13. Ne prepuštaj palicu jebem ti mrvu, vidiš da je sedam meseci kviz bio pokojni, ne dajte opet :)
    Ostajte ovde, što bi Šantić rekao, i Žarko Obradović u obraćanju studentima.

14. Ajde evo nesto :)

Najvise titula(10) u francuskoj ligi ima ko ?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.