Спортски квиз

1. Ко је једини играч у историји који је био стрелац за две различите земље на Светским првенствима у фудбалу?

2. Јесте, Просинечки.

3. таман сам хтео да напишем Шукер.

4. Зна ли неко против кога је играла реп Југославије на Маракани када је играч противничке екипе добио флашицу Кока-Коле у главу и једва остао жив?

5. У сезони Лиге Шампиона 2003/2004, Јувентус је рашрафио једну екупу са 7:0, коју?

6. Зна ли неко против кога је играла реп Југославије на Маракани када је играч противничке екипе добио флашицу Кока-Коле у главу и једва остао жив?

Против Шпаније, Хуанито је у питању и мислим да је био вињау :Д
    ЕДИТ: Пеки, мојне се убацујеш тако :Д

7. Брао Џорди чаролијо! То је био мој ћале који га је звекно у главуџу цигањску! А реко је да не пије вињау :(

Шалим се. Ај постављај

8. Ај Пекијево питање, немам инспирације а добро је.

9. А видео размишљаш се много јебига...

10. Jel olimpijakos ili bešiktaš ? Jednog je juve drugog liverpul al se ne mogu sjetit koji je koji ni kad je bilo

11. Ма небитно, добро је питање.

Да није неки Розенборг, Копенхаген, та нека боранија?

12. A ne može po dva u jednom postu. :P
    I ja sam mislio Rozenborg.

13. У сезони Лиге Шампиона 2003/2004, Јувентус је рашрафио једну екупу са 7:0, коју?

Olimpijakos, a Liverpul je dobio Bešiktaš 8:0

14. Је Олимпијакос је.

15. Ливерпул је Бешикташ убио 2007.

16. Ливерпул је убио Бешикташ 8:0 мислим. За Јуве не знам, неки Бромби или тако нешто контам.

17. Ko je bio polufinalista LŠ 91' kog je izbacio Marsej? Ae da vas vidim

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.