Спортски квиз

1. Нашо :) Милан Борјан, канадски голман, рођен у Книну.

2. onaj lik mozda i nije nas,al ima kao nase prezime.sve u svemu,ne verujem da je taj ima neke veze sa bokom i riverom.jedino da znam da je iz argentine,a da je sa ovih prostora je cvitanic.tj.poreklom je,al on je hrvat...ne znam ko bi mogao biti...

3. On. :) Jbg, tesko je. Jedino ako je neko slucajno cuo, i da je pratio. Meni zanimljivo ime bilo, jos igrao u Radu pre par godina...

4. Jao, ludi Borjan iz Rada.

5. eee, da ste napisali Kanada, setio bih se

taj pre tri-četiri godine svako malo davao intervju za mocart sport

6. Hahah a jepse, čovek nije imao nijedan nastup za njih. Ključne reči - bio je član. :D

7. Jbg, rekoh da je bio pod ugovorom. :D

8. Квиз је вечерас био активан скоро ко у најбољим данима, ладно

9. Ja sam pomislio na onog čileanskog Srbina Miroševića....

10. још још још. ко се сматра погодиоцем претходног питања?

11. to ko oni cigani koji dodju iz juzne amerike kod nas.bili clanovi.sao paola,flamenga,boke,rivera,fluminensea...niko nikada vid'o stadion kluba sa kojim ima ugovor :D 18. tim...

12. Хахахахахах погле први тим Канаде - нико никада није дао гол за репрезентацију лоло

13. Ja sam pomislio na onog čileanskog Srbina Miroševića

ja mislio na onog golmana.izguglao.peric se preziva.hrvat je.

14. Могу ја? Имам симпа питање а није тешко

15. Имам ја исто, таман да се укључим:

Који фудбалер се, након успешне каријере (првенствено у Италији) кандидовао за председника своје земље?

16. jeste vea je i ja mislim

17. јес' јеб'огаотац, или стварно знаш, или си био домишљат да погледаш прво питање постављено на овом квизу :Д
    'ајде.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.