U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
7
Sedam, bili su jaki četrdesetih, pre nego što im se srušio avion
tačno
Solberg zakasnio pola minuta lolo
Koji je najstariji srpski fudbalski klub?
Postoji razlika izmedju najstarijeg srpskog kluba i najstarijeg kluba u Srbiji.
ФК Бачка. 1903. основан ваљда...
Šumadija Kragujevac
Jeste Sumadija.
Pazi, Backa je osnovana u tadasnjoj AustroUgarskoj. Zato sam rekao da ima razlike...
Cepaj sijalico
Ko nosi nadimak "Mocart stonog tenisa"?
A osr'o si ga ovim pitanjem xD
Da nije Karakašević?
Al si nasao sport uuuu... Posto igraju kinezi, lupam: Li Xiao?
Ko vas jebe kad pratite samo fudbal i basket, nije ni jedan ni drugi... Ovog smatraju najboljim igračem svih vremena, izguglajte ako ne znate...
svedjanin valdner.
Beate, ja pratim i tenis, i vaterpolo, fudbal na pesku,odbojku... Ali stoni tenis? Ma daj, to niko ne prati. A i nema gde.
Osim toga, nije fora da se gugla.
Postavi neko pitanje iz pikada, bas je lepo kad umre tema.
Upravo što je naveo Jugosloven, pikado.
Inače, zašto ne bi bila fora da se gugla, cilj je naučiti nešto novo, nije cilj da dokazuješ svoje znanje ma koliko ono široko i sveobuhvatno bilo, to ostavi za takmičenja.
Koja je poenta onda? Sve može da se izgugla za 6 sekundi. Umrla bi tema za 2 dana.
Da smisliš pitanje koje deluje relativno lako a teško je da se izgugla... Npr:
ako ti se ne svidjaju pravila, otvoriš novu temu...simpl ez det.
recimo bajevic.
Aaa onda sam proklet po zakonima moderatorskim lololo... U suštini ja ne guglam, a kad izguglam ne napišem odgovor, ali mi ne smeta ni najmanje ako neko drugi izgugla i stavi odgovor, bar se trudi da nađe. I nije to isto kao prepisivanje u školi...
Inače nije Bajević.
Jel to svetsko bilo pre više od 60 godina?