Спортски квиз

1. Ко је био једини странац у тиму Партизана који је освојио Евролигу?

2. Stranac? Tad je još bila juga, tako da su makedonci i hrvati bili ''naši''.

3. Jok. Tad se raspala Juga, poceo rat... Jedini, ajde, "stranac" je bio hrvat koji se zvao...

4. Laka su vam pitanja, Ivo Nakić.

Prvi put uđoh na ovu temu :D

5. Cekamo te Agilni da nam ga zavučeš..

6. Jeste Nakic, teraj.
    Jebajga, za ovih 1866 strana vise i nemamo ideje... A i kad se postavi tesko pitanje umre kviz.

7. A to tako ide sad... uh, ček...

Ne pada mi ništa previše originalno na pamet, ali hajde poprilično lako, koji je engleski fudbalski klub najviše puta menjao rang takmičenja (a ja ću da pokušam da iskopam tačnu brojku)?

8. Al cu sad da lupim hehehehehe
    Blackburn

9. Jok :)

EDIT: Nađoh i brojku. 22 puta, sabrano ulazak u viši rang i ispadanje u niži, ako sam lepo prebrojao.

10. Blekburn? Kurac Blekburn jak bio nekada..

11. Lupam Lester, QPR ili Vulverhempton?

12. Mančeter siti, Kristal palas....

Jel premierligaš sada ili igra u nižem rangu?

13. Nisu ni oni. Za podatak koji tim je u pitanju sam slučajno nedavno čuo, sada upoređujem brojke. QPR je 18 puta menjao rang, kontam da su pri vrhu :)

Nisu ni ovi drugi nabrojani.

14. QPR svake godine: flip-flop-flip-flop

fazon WBA?

15. Noric?

Mojne kazes da li je sada u PL, bice lako. :)

16. Da, ne govori koja je liga.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.