Спортски квиз

1. Iako ne znam ni o kom je periodu tačno reč, kapiram negde od '98. do 2002., pa ću da tresnem Gatuzo, tih godina je počinjao u Milanu.

2. Jok. Idete u dobrom pravcu. Nije neki anonimus, čak naprotiv.

3. Mala pomoć: to se dogodilo na meču Torino - Peruđa.

4. Лол, Матераззи?

5. Како је Шакил О'Нил погрдно назвао Сакраменто Кингсе (наших Стојаковића и Дивца, лол) почетком миленијума када је њихов ривалитет био на врхунцу?

6. Јок, нешто простије.

7. Znam da ih je jednom nazvao Sacramento Queens, ali ne verujem da si na to mislio :d

8. Јесте, Сакраменто Куинс, то је било баш неке од тих пар сезона.

9. Neka roka neko drugi, ne mogu da se setim ničeg zanimljivog u ovom trenutku.

10. Imam ja jednog zagonetnog.

11. Sredinom devedesetih karijeru pocinje u jednom od najvecih kluba J. Amerike, i osvaja 3 trofeja. Dobre partije ga vode u Evropu, gde se nakon dve godine provedenih u jednom gradskom rivalu, seli u drugi gde ima najbolje momente svoje karijere, osvojivsi i Ligu Sampiona. Sredinom 2000ih menja drzavu i odlazi u klub gde mu jedno vreme drustvo prave dva nasa poznata internacionalca. Vraca se u J. Ameriku, menja par kluboa i karijeru zavrsava pre 3 godine. Ko je on?

12. Да није Монтеро из Јувентуса?

13. Da nije igrao u Interu?

14. Ili Laciju?

Da nije Simeone?

Jel argentinac?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.