Спортски квиз

1. Ајде може, довољно је близу. Пуцај даље.

2. Што не поставља Агилни? Е'о ја ћу сад да смислим нешто, ако се у међувремену не убаци он, онда ја постављам.

3. Које године је Душебајев дебитовао за шпанску рукометну репрезентацију?

4. btw zar ne bese on rus? :)

5. Он је неки Киргиз, игр'о је за Русију, ал' касније преш'о у Шпанију. Зар се не сећаш да је игр'о за Шпанију? Одговор ти је нетачан.

6. Е, ти си погодио.

7. poznato mi ime, al pojma nemam gde sam gledao, kao mali, tako da cenim da su 90te

1993?

8. Ја кад сам мало тренирао, био је омиљени играч буквално целе екипе. :) Мада се и мени чини да је '95, то сам хтео да гађам, али видех да је ћелт пробао.

9. imam slikovito pitanje truc, da postavljam il ces ti?

10. Баш сам хтео једно, па ћу ти уступити следећи пут.

11. Овај фудбалер носи презиме по једној италијанској покрајини. Био је "изразито крило" (што би рекли наши спортски новинари). Направио је сасвим солидну клупску и репрезентативну каријеру. О коме се ради?

12. До '96. за Русе, а од '96. за Шпанце са којима је исте године освојио бронзу на Олимпијади. Тако каже Википедија, па ако она греши, грешим и ја. :Д

13. Да није Ломбардо, Труће? хехе

14. lombardo, zaboravio sam ime.

15. Атилио. :Д

Едит: Ако је тачно, Келте, постави питање кад већ имаш спремно.

16. Јесте Ломбардо.

Јеботе, ја сам убеђен да смо играли '95. на европском против Шпаније и да је он играо против нас.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.